TV

Un nou caz de coronavirus la Antena. Andrei Ștefănescu, testat pozitiv

Cunoscutul cântăreț, Marcel Pavel, a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta fost dus la spital cu izoleta, după ce testul a ieșit pozitiv. În ultimele zile, și-a petrecut timpul pe platourile de filmare de la „Te cunosc de undeva”, alături de vedete precum Aurelian Temișan, Andreea Bălan, sau Ozana Barabancea. Cântăreața ar fi fost deja testată pozitiv, iar acum se află la spital. Se pare că și Andrei Ștefănescu ar fi contractat virusul și a primit un rezultat pozitiv la test.

Un nou caz de coronavirus la Antena. Andrei Ștefănescu, testat pozitiv

Andrei Ștefănescu ar fi contractat și el virusul. Artistul ar fi fost testat în urmă cu 3 zile, iar azi ar fi primit rezultatul pozitiv. Acum așteaptă să rezultatele celui de-al doilea test. Acesta prezenta o emisiune la Antena Stars, iar sediul de la Romexpo ar fi fost închis din această cauză. El s-ar afla acum la spital, însă este asimptomatic și se simte în continuare bine. Ar putea sta în izolare la domiciliu, mai ales că Institutul Matei Balș nu mai are locuri disponibile pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Potrivit unor surse, șefii postului TV la care au filmat vedetele le-au sfătuit pe acestea și pe întreaga echipă să-și facă testul, iar filmările au fost întrerupte imediat. De asemenea, le-ar fi impus să nu vorbească public despre acest subiect, având în vedere că situația se agravează și apar cât mai multe persoane pozitive din acel cerc.

Ozana Barabancea se numără printre persoanele care au stat prin preajma lui Marcel Pavel, infectat cu coronavirus. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta jurată ar fi fost supusă și ea testului de Covid-19 și a ieșit pozitiv. În jurul prânzului, ea ar fi fost transportată la Institutul Matei Balș și s-ar afla acum într-o rezervă a Secției pentru copii.

Andreea Bălan ar fi făcut și ea testul de Covid-19, dar, din fericire, a ieșit negativ. Marcel Pavel a fost primul despre care s-a aflat căeste purtător de virus. El a acuzat simptome de răceală, precum răgușeală, însă nu avea febră. Cu toate acestea, a vrut să se asigure că lucrurile sunt în regulă și a decis să efectueze un test. Rezultatele au venit miercuri seara, drept pentru care a fost transportat la spital.

 

 

 

Acest articol a fost actualizat la: 2020-06-19T01:19:34+03:00 1:19

Vezi comentarii

Acest site foloseste cookies.

Read More