Connect with us
Un nou post TV va emite știri în România. Echipa este formată numai din profesioniști

TV

Un nou post TV va emite știri în România. Echipa este formată numai din profesioniști

O nouă televiziune se lansează în România, spre bucuria celor cărora le place să fie la curent cu tot ce se petrece în jurul lor. Este vorba despre un post TV de știri, care va emite știri locale, naționale și internaționale. la nivel național în țara noastră. Astfel, în scurt timp, ne vom bucura de informațiile primite de la Euronews România.

Euronews România, noul post TV

Euronews România este un post TV ce va difuza în țara noastră, o extensie a postului Euronews. Directorul de proiect al noului post de televiziune este Gabriel Petrea, fost candidat din partea PRO România, fost deputat și ministru viceprimar la Sectorul 6 din partea PSD. Conform unui comunicat de presă trimis de reprezentanți, Euronews România va trimite știri știri locale, naționale și internaționale și va primi informații și de la alte stații Euronews.

„Euronews va distribui conținut către Euronews România, care va fi difuzat pe platformele mass-media românești alături de conținutul original produs de canalul local. Se va utiliza preponderent conținutul editorial al Euronews care se referă la Europa, în timp ce Euronews va prelua conținutul realizat local în articolele referitoare la România”, se menționează în comunicatul de presă.

Euronews s-a dezvoltat mult în ultimii ani și se bucură de mare succes la nivel internațional. În ultimii doi ani au fost lansate și redacțiile Euronews Albania și Euronews Georgia. În acest moment, Euronews Serbia se pregătește de lansare. Despre Euronews România se spune că va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Cine este redactor-șef la Euronews România

Încă de la început, reprezentanții Euronews România au anunțat că vor lucra aici numai profesioniști, care vor realiza conținut original, de calitate. În cadrul unei conferințee de presă la care au participat Michael Peters (CEO-ul Euronews) și Mihnea Costoiu (Rectorul Universității Politehnice București, cu care Euronews a făcut parteneriatul pentru proiectul din România), a fost anunțat numele redactorului-șef: Andra Miron Diaconescu.

Ea este o jurnalistă cu o bună pregătite în domeniu. Andra a lucrat 14 ani la Realitatea TV, iar în ultimii ani de activitate a fost șef al comunicării la Consiliul Județean Ilfov. Din anul 2017 este și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Conform informațiilor oferite de către șeful Euronews, Michael Peters, Andra Miron se ocupăacum de organizarea echipei editoriale, însă trebuie să respecte indicațiile oficialilor, care pot lua măsuri dacă nu se supune ordinelor.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top