Connect with us
Una dintre ispitele de la Insula Iubirii a fost diagnosticată cu cancer

TV

Una dintre ispitele de la Insula Iubirii a fost diagnosticată cu cancer

Una dintre ispitele de la Insula Iubirii a primit un diagnostic crunt. Este vorba despre Irina Stroia care a aflat că are cumplita boala în urma unui control de rutină. Ea a spus că multă vreme a ținut ascuns diagnosticul de părinții ei.

Una dintre Ispitele de la Insula iubirii – diagnostic crunt

Irina Stroia, una dintre ispitele de la Insula Iubirii a primit un diagnostic crunt despre care nu a vorbit multă vreme. Tânăra a ținut totul ascuns, în primul rând pentru a-și proteja părinții. Ea a spus că a primit cea mai mare palmă de la viață.

S-a gândit permanent ce se va întâmpla cu familia ei, dacă ea va muri.

“La începutul anului am fost diagnosticată cu o formă de cancer. Pe scurt (pentru că voi dezvolta subiectul cu altă ocazie), am primit cea mai mare palmă de la viață. Nu puteam să plâng, să îmi manifest frica sau emoțiile în vreun fel pentru că mama mea a trecut prin destule în viața ei și să mă vadă și pe mine la pămânț ar fi distrus-o și mai tare decât vestea că unul dintre copiii ei are o boală ce poate ucide. Nopți la rând adormeam plângând cu gândul că dacă mor, cine mai are grijă de mama mea, de fratele meu?”, a povestit Irina pentru WOWBIZ.ro.

Una dintre ispitele de la Insula Iubirii a fost diagnosticată cu cancer

Irina, fostă ispită de la Insula Iubirii a ținut să le mulțumească prietenilor de pe rețelele de socializare, care au susținut-o în toată această perioadă. Ea le-a transmis un mesaj extrem de emoționant, și le-a spus că fără ei și fără familie, prezentul ar fi fost cu totul diferit.

Ispita a spus că prietenii de pe Instagram i-au făcut cel mai mare cadou prin simpla lor prezență în viața ei, prin suportul necondiționat și crizele de râs oferite. Ea a dat de înțeles că acum este mult mai bine.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top