Connect with us
“Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte”. Dialog emoționant între Florin Busuioc și fiica lui de 9 ani

TV

“Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte”. Dialog emoționant între Florin Busuioc și fiica lui de 9 ani

În urma interviului de colecție cu Florin Busuioc, care a fost făcut public astăzi, s-a aflat unul dintre dialogurile tulburătoare purtate de acesta și Catinca, fiica lui de doar nouă anișori. Carismaticul actor a fost cel care a relatat episodul emoționant și a vorbit și despre fiul său din prima căsătorie: Florin Busuioc Jr.

De curând, prezentatorul de la Pro TV a vorbit despre cum se comportă cele mai importante ființe din viața sa după cumpăna pe care a trăit-o la finalul anului trecut. Și… la un moment dat, el a dezvăluit că au fost episoade când fetița cea mică l-a îmbrățișat puternic, după care și-a cerut iertare că a uitat că are coastele rupte și i-ar putea provoca dureri. Desigur, mica prințesă Catinca nu are suficientă forță, iar actorul nu are deloc de suferit, astfel că o liniștește de fiecare dată cu explicații spuse pe un ton cald. “Ele sunt OK. Sunt alături de mine necondiţionat. Nu s-a schimbat mare lucru în atitudinea lor. Aia mică din când în când mai vine, mă strânge în braţe şi apoi zice: «Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte. Iartă-mă!».

Zic: «Măi, Catinca, stai, măi, liniştită, că nu e mare lucru că m-ai strâns tu în braţe, că de la asta nu mi se poate întâmpla nimic. Dacă m-ar strânge Dedu în braţe, atunci da!». (râde) Altfel, ele sunt foarte drăguţe şi au grijă de mine”, a povestit cu multă emoție în glas prezentatorul TV pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top