“Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte”. Dialog emoționant între Florin Busuioc și fiica lui de 9 ani

Ultimul update: miercuri 13 februarie 2019 14:05 Data publicării: miercuri 13 februarie 2019 14:05
Autor , în TV

În urma interviului de colecție cu Florin Busuioc, care a fost făcut public astăzi, s-a aflat unul dintre dialogurile tulburătoare purtate de acesta și Catinca, fiica lui de doar nouă anișori. Carismaticul actor a fost cel care a relatat episodul emoționant și a vorbit și despre fiul său din prima căsătorie: Florin Busuioc Jr.

De curând, prezentatorul de la Pro TV a vorbit despre cum se comportă cele mai importante ființe din viața sa după cumpăna pe care a trăit-o la finalul anului trecut. Și… la un moment dat, el a dezvăluit că au fost episoade când fetița cea mică l-a îmbrățișat puternic, după care și-a cerut iertare că a uitat că are coastele rupte și i-ar putea provoca dureri. Desigur, mica prințesă Catinca nu are suficientă forță, iar actorul nu are deloc de suferit, astfel că o liniștește de fiecare dată cu explicații spuse pe un ton cald. “Ele sunt OK. Sunt alături de mine necondiţionat. Nu s-a schimbat mare lucru în atitudinea lor. Aia mică din când în când mai vine, mă strânge în braţe şi apoi zice: «Vai, tati, am uitat că ai coastele rupte. Iartă-mă!».

Zic: «Măi, Catinca, stai, măi, liniştită, că nu e mare lucru că m-ai strâns tu în braţe, că de la asta nu mi se poate întâmpla nimic. Dacă m-ar strânge Dedu în braţe, atunci da!». (râde) Altfel, ele sunt foarte drăguţe şi au grijă de mine”, a povestit cu multă emoție în glas prezentatorul TV pentru jurnaliștii de la OK! Magazine.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Știri despre:
Comentarii