Connect with us
Vedeta Visuri la Cheie de la Pro TV, a fost bătută măr. Și-a luat un pumn în față și a ajuns în operație

TV

Vedeta Visuri la Cheie de la Pro TV, a fost bătută măr. Și-a luat un pumn în față și a ajuns în operație

Designerul „Visuri la Cheie” de la Pro TV, Cristina Joia a fost bătută cu bestialitate în timp ce se afla într-un hypermarket unde-și făcea cumpărăturile. Vedeta Pro TV a povestit tragica întâmplare pentru Știrile Pro TV și a explicat că din senin o femeie s-a năpustit asupra ei și a încept s-o lovească. Aceasta i-a spart nasul și a fost nevoie de operație, Joia se află sub supravegherea medicilor și nu se lasă până când agresoarea sa nu va fi pedepsită.

Cristina Joia de la Visuri la cheie, operată de urgență

Imediat după eveniment Cristina Joia s-a adresat unui spital pentru îngrijiri medicale de urgență, aceasta a suferit o intervenție chirurgicală pentru a fi atenuate rănile grave provocate de agresoare.

Cristina a suferit o operație pentru a-i corecta spătura de piramidă nazală. Ce a fost șocat pentru vedeta Pro TV este că nici angajații magazinului, dar nici clienții nu au intervenit. Designerul povestește că a întâlnit femeia în parcarea centrului comercial, unde au avut o altercație după ce aceasta a întrebat-o dacă este mașina ei, Cristina i-ar fi răspuns că da, iar șoferița a început să-i aducă înjurii de nereprodus.

Aceasta și-a continuat drumul spre magazin, iar în timp ce-și făcea cumpărăturile s-a trezit într-o ploaie de lovituri care au lăsat-o fară reacție.

„M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit. Și am căzut.

Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit., mi-era foarte rău deja.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei.

Mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând.

M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. Este spartă piramida nazală și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mărturisit designerul Cristina Joia pentru Știrile Pro TV.

Poliția Capitalei s-a autosesizat

„În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, a transmis și Poliția Capitalei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top