Connect with us
Veste şocantă! A ridicat o ţară întreagă în picioare cu talentul său, dar a murit la doar 27 de ani! Tocmai emigrase în Canada şi se căsătorise

TV

Veste şocantă! A ridicat o ţară întreagă în picioare cu talentul său, dar a murit la doar 27 de ani! Tocmai emigrase în Canada şi se căsătorise

Robert Anker, unul din membrii formaţiei de dans Diversity, care a câştigat ediţia a treia a show-ului „Britain’s Got Talent”, a murit la doar 27 de ani, în urma unui accident de maşină, informează presa din Anglia.

Conform Daily Mirror, tânărul plecase în urmă cu mai puţin de un an în Canada, unde s-a căsătorit în septembrie 2016.

Robert Anker era membru fondator al grupului Diversity, care în 2009 impresiona Marea Britanie în a treia ediţie a talent show-ului „Britain’s Got Talent” şi câştiga marele premiu de 100.000 de lire sterline în faţa cântăreţei Susan Boyle.

Familia din Anglia a dansatorului a primit şocată vestea dispariţiei acestuia, iar acum încearcă să facă rost de bani pentru a putea merge în Canada la înmormântare, notează sursa citată.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top