Connect with us
Veste TRAGICA la PRO TV. A fost diagnosticat cu CANCER

TV

Veste TRAGICA la PRO TV. A fost diagnosticat cu CANCER

Chicireanu Ramon unul din cei mai cunoscuți concurenți Master Chef a fost din nou diagnosticat cu cancer, după ce a reușit să învingă boala. Acesta are doi copii și adoră să gătească, iar pe parcusul emisiunii a fost unul din ce mai apreciați concurenți. Vestea a venit ca un trăznet la Pro TV când au aflat povestea tragică la concurentului.

„Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef duce o luptă crâncenã cu cancerul. Acum 2 ani de zile, Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania – ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptă

cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o să îl părăseascã. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă!!”, a scris Cristina Rotarescu pe pagina sa de Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top