Connect with us
Vica Blochina: Ultima data am vorbit cu Răzvan Ciobanu la ora 20, mi-a zis că...

TV

Vica Blochina: Ultima data am vorbit cu Răzvan Ciobanu la ora 20, mi-a zis că…

Vica Blochina și Răzvan Ciobanu aveau o relație foarte bună. Cei doi erau prieteni și petreceau timpul împreună, ori de câte ori aveau ocazia.

Încă șocată de moartea designerului, fosta prezentatoare tv a povestit că a fost foarte aproape de fi cu Răzvan în mașină, pentru că vorbiseră să se întoarcă împreună de la mare la București.

„Eu am plecat la mare sâmbătă. M-am întâlnit cu el. A venit la mine acasă să-mi facă niște ținute. I-am lăsat mașina mea. Duminică am primit mesaje de la el. Mi-a spus că a ajuns la mare și voia să se întoarcă pentru că nu îi plăcea.

I-am zis că vin și eu cu el. Cu mașina asta a venit cu alți oameni la mare. Dacă mă suna până la ora 18:00, eu plecam cu el acasă”, a spus

Vica în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV. Vica Blochina a adăugat: ”El era un copil iubit de Dumnezeu, a fost un tip foarte carismatic. El nu a vorbit niciodată urât despre cineva.

El nu a fost fericit niciodată. Eu nu l-am văzut fericit niciodată. Fostul lui prieten nu-și dorește să dăm nume, dar azi noapte a fost la locul accidentului, a aprins lumânările și acum a făcut o cruce mare pentru fostul lui prieten. Ei s-au împăcat acum câteva săptămâni”, a mai adăugat ea.

Vica Blochina a declarat că Răzvan Ciobanu nu avea o relație foarte bună cu părinții lui și evita să vorbească despre aceștia.

„Nu vorbea despre părinții lui. El era singur, nu avea frați, dar nu era văzut des în preajma părinților”, a declarat Vica.

Vica Blochina, una dintre apropiatele designerului Răzvan Ciobanu, a povestit că în noaptea în care acesta a murit într-un accident rutier, era foarte nervos și spunea tuturor că avea nevoie să ajungă cât mai repede în București.

Ar fi vrut să ajungă în Bucureşti după ce fusese la un festival în Mamaia, însă nimeni nu ştie de ce a ales o rută care duce mai degrabă la Tulcea. Nici de ce a plecat în noapte, cu maşina împrumutată de la o prietenă.

„A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon”, a spus Vica Blochina, potrivit Știrile Pro Tv.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top