Connect with us
Viorel Stegaru, dezvăluiri uluitoare despre Emily Burghelea

TV

Viorel Stegaru, dezvăluiri uluitoare despre Emily Burghelea

Viorel Stegaru a povestit tot ce s-a întâmplat în weekendul care tocmai a trecut. Versiunea lui este că Emily i-a mințit și a încercat să îi manipuleze, să îi îmbete și să își bată joc de ei. Mirela Vaida susține că aceasta este de fapt adevărul și că asistena tv a fost concediată, nu și-a dat demisia. În tot acest circ care a avut loc în direct, Veronica nu a avut niciun cuvânt de spus. A vrut să plângă, însă Mirela Vaida a oprit-o, pe motiv că nu trebuie să îi fie rușine.

Viorel Stegaru, dezvăluiri uluitoare despre Emily Burghelea

Viorel și Mirela sunt cei care au purtat discuția în dorect, iar Vulpița nu a avut nimic de zis. Varianta ei nu este disponibilă, așa că nu putem să ne bazăm decât pe spusele soțului ei, car eoa cuză pe Emily Burghelea de lucruri grave. Prezentatoarea Acces Direct nu a făcut decât să agraveze povestea și să facă tot felul de scenarii potrivit cărora cei doi ar fi putut fi drogați și trecuți peste graniță de oameni rău voitori, prietemi cu asistena tv.

Iată ce a povestit Viorel în direct:

„Viorel a povestit tot ce s-a întâmplat: Sâmbătă când am ajuns acasă Veronica stătea pe telefon se juca. Era cam ora 22. Eu eram întins în pat și m-a furat somnul. Vine Veronica și-mi spune Mai Viorele uite cine a sunat. Emily vrea să mă duc la ea la o petrecere.  Eu i-am zis nu, vreau să particip și eu să vad ce se întâmplă. Când am ajuns acolo eu am zis că poate e ceva ok. A zis să nu cumva să spuneți la nimeni ce facem noi. am ajuns acolo și aici a mințit că Veronica mi-a spus că îi e foame și să o pun la masă. Asta nu e adevărat. Am gustat eu un pic de grătar. Mai erau un singur bărbat și două femei.

Cineva a pus vin în paharul meu în paharul lui Veronica. Eu am gustat, am pus paharul pe masă. Lui Veronica i-a pus un pahar, l-a băut, am făcut un dans popular acolo la ei. Dupa aia Emily spune hai să facem baie în jacuzzi. Eu nu m-am băgat, Veronica s-a dus. Veronica se amețise un pic, prietenul lui. Emily îi turna în pahar. O pus-o de-o dansat o piesă de-a lui Taca urganaul cu fundul la camere și cineva o filma, iubitul ei filma exact acolo.”, a spus Viorel Stegaru extrem de nervos.

În tot acest timp soția sa, Vulpița, a tăcut mâlc, însă a scăpat câteva lacrimi. În acel moment Mirela Vaida a oprit-o, pe motiv că nu trebuie să îi fie rușine.

Vă reamintim că situația a degenerat aseară când Emily Burghelea a făcut un live pe Instagram în care a povestit că Veronica este agresată și că nu mai poate suporta toate abuzurile la care aceasta este supusă. Ca dreptu urmare ea și-ar fi depus demisia. Ulterior a mai postat un video în care explică varianta ei.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    2020-06-17T14:05:23+03:00 at 14:05

    Mai putorilor,la munca cu voi,sunteti oameni cu 2 maini,2 picioare…..pacat ca nu aveti nimic in capul ala,puneti mana si continuati-va studiile…..a-ti uitat de unde a-ti plecat……..mari vedete a-ti ajuns……”PROSTUL NU E PROST DESTUL,DACA NU E SI FUDUL „

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top