Connect with us
Visuri la Cheie revine cu Dragoș Bucur din septembrie la Pro TV. Ce noutăți a pregătit echipa

TV

„Visuri la Cheie” revine cu Dragoș Bucur din septembrie la Pro TV. Ce noutăți a pregătit echipa

Dragos Bucur s-a întors în postul de prezentator „Visuri la cheie” dupa ce acum un an s-a retras din motive medicale. Emisiunea care redă visurile oamenilor și le reface casele de vis, revine la Pro TV din 11 septembrie și va fi difuzată la ora 20:30.

Noua echipă Visuri la cheie

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din:

  • Alina Vîlcu – arhitect,
  • Cristina Joia – designer de interior,
  • Laura Boghiu – arhitect,
  • Omid Ghannadi – arhitect
  • Valentin Ionașcu – arhitect

Dragoș Bucur revine la Visuri la Cheie și nu e doar singura noutate

Dragoș Bucur revine la Visuri la Cheie și nu e doar singura noutate

Dragoș Bucur revine la Visuri la Cheie și nu e doar singura noutate

Actorul Dragoş Bucur revine în calitate de prezentator la emisiunea „Visuri la cheie”, sezonul şase, după un an în care s-a dedicat familiei şi proiectelor sale din film atât din România, cât şi din Amsterdam şi Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări.

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat şi mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana şi cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar şi pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.

A fost un an în care am descoperit locuri şi lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulţumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine şi le mulţumesc foarte mult colegilor.

Mă întorc cu gânduri bune şi cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a declarat Dragoş Bucur.

În sezonul cinci, actorul Corneliu Ulici a prezentat emisiunea „Visuri la cheie” şi s-a dedicat complet proiectului, această experienţă fiind una plină de bucurie pentru el.

A fost o onoare să prezint un sezon „Visuri la cheie” în locul lui Dragoş, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experienţă superbă şi sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieţilor unor oameni în bine„, a declarat Corneliu Ulici.

Paginademedia.ro prezintă audiențele emisiuni „Visuri la cheie”:

NAȚIONAL. Visuri la cheie a debutat cu peste 1,9 milioane de telespectatori, media pe minut. Cifrele au fost duble față de locul al doilea, ocupat de Kanal D. Recuperare bună pentru postul turcesc, care tot aseară a lansat un nou serial turcesc, Patria mea ești tu. Cu o zi înainte, cu un alt serial, Kanal D a avut o evoluție mult mai slabă. Antena 1 a avut, detașat, poziția a treia în audiențe, cu The Wall și Băieți de oraș pe interval. Postul a avut o medie de 660.000. Cu o zi înainte, cu Chefi la cuțite pe interval, Antena 1 a avut cifre duble.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii de miercuri, pe intervalul Visuri la cheie: NAȚIONAL. Visuri la cheie a debutat cu peste 1,9 milioane de telespectatori, media pe minut. Cifrele au fost duble față de locul al doilea, ocupat de Kanal D. Recuperare bună pentru postul turcesc, care tot aseară a lansat un nou serial turcesc, Patria mea ești tu. Cu o zi înainte, cu un alt serial, Kanal D a avut o evoluție mult mai slabă (cifrele, AICI). Antena 1 a avut, detașat, poziția a treia în audiențe, cu The Wall și Băieți de oraș pe interval. Postul a avut o medie de 660.000. Cu o zi înainte, cu Chefi la cuțite pe interval, Antena 1 a avut cifre duble. URBAN. Pro TV a avut și orașele. Emisiunea Visuri la cheie a fost urmărită, în medie, de aproape un milion de orășeni. Și aici cifrele au fost duble față de locul secund, ocupat de Kanal D. COMERCIAL. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur a avut o medie de aproape 500.000 de privitori cu vârste între 18 și 49 de ani. Antena 1 a avut poziția a doua cu 185.000, media.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii de miercuri, pe intervalul Visuri la cheie:
NAȚIONAL. Visuri la cheie a debutat cu peste 1,9 milioane de telespectatori, media pe minut. Cifrele au fost duble față de locul al doilea, ocupat de Kanal D. Recuperare bună pentru postul turcesc, care tot aseară a lansat un nou serial turcesc, Patria mea ești tu. Cu o zi înainte, cu un alt serial, Kanal D a avut o evoluție mult mai slabă (cifrele, AICI). Antena 1 a avut, detașat, poziția a treia în audiențe, cu The Wall și Băieți de oraș pe interval. Postul a avut o medie de 660.000. Cu o zi înainte, cu Chefi la cuțite pe interval, Antena 1 a avut cifre duble.
URBAN. Pro TV a avut și orașele. Emisiunea Visuri la cheie a fost urmărită, în medie, de aproape un milion de orășeni. Și aici cifrele au fost duble față de locul secund, ocupat de Kanal D.
COMERCIAL. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur a avut o medie de aproape 500.000 de privitori cu vârste între 18 și 49 de ani. Antena 1 a avut poziția a doua cu 185.000, media.

URBAN. Pro TV a avut și orașele. Emisiunea Visuri la cheie a fost urmărită, în medie, de aproape un milion de orășeni. Și aici cifrele au fost duble față de locul secund, ocupat de Kanal D.

COMERCIAL. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur a avut o medie de aproape 500.000 de privitori cu vârste între 18 și 49 de ani. Antena 1 a avut poziția a doua cu 185.000, media.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top