Connect with us
Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon, primele cuvinte după ce a câștigat FINALA

TV

Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon, primele cuvinte după ce a câștigat FINALA

Vladimir Drăghia a câștigat marele premiu! De astăzi, concurentul din echipa Faimoșilor pleacă acasă cu 100000 de euro pe care a decis să îi doneze unei fundații care se ocupă de copii bolnavi.

„Nimic nu te poate pregăti pentru momentul ăsta. Aș vrea să le mulțumesc celor care au crezut în mine. Nu am câștigat eu, ci cauza pentru care am luptat. Sunt patru câștigători. Am avut ca norocul meu să fie mai mare. Le mulțumesc tuturor. La început am zis că voi dona jumătate dintre bani.”

Cel mai important lucru pe care îl poți face cu banii este să îi donezi. Cea mai importantă lecție este exemplul pe care îl poți da celor de acasă. Dacă eu am putut face asta după cinci luni de dormit pe scândură și mâncat orez, și voi puteți oferi un euro, un cuvânt bun și timp”, a dezvăluit Vladimir după ce a aflat că este marele câștigător.

Ionuț, la rândul său, a făcut primele declarații după ce a aflat că nu a câștigat marele premiu.

„Abia aștept să vă strâng în brațe și să nu mai plec niciodată. Să nu vă mai fac să suferiți niciodată. Vă iubesc enorm de mult. Soția mea, te iubesc enorm de mult. Visul nu am putut să îl duc până la capăt. Aveam de gând să facem nunta anul acesta. Să construim o casă.

Am făcut tot ce mi-a stat în putere să ajung pe locul ăsta. Mă bucur că acești bani se duc la o cauză nobilă. Nu mai am cuvinte. Mă bucur pentru Vladimir, pentru ce a făcut în acest concurs. A dat tot ce a fost mai bun din mine. Îmi pare rău dacă am dezamăgit echipa Războinicilor. Nu a murit și nu va muri niciodată echipa Războinicilor. Am vrut să îi elimin pe toți Faimoșii. Din păcate, am rămas ultimul. Vreau să îi strâng mâna lui Vladimir, este un învingător”, a spus Ionuț.

Vladimir a anunțat că se va ocupa personal de cheltuielile pentru nunta lui Ionuț cu iubita lui, Nela

„Te chem la mine la plajă. Mă ocup personal de toate cheltuielile care se referă la nuntă”.

Vladimir abia așteaptă să se întoarcă în România.

„Am vrut să ajung la inimile oamenilor, să conving oamenii și că merită implicarea lor. Nu am putut să spun de la început, public, pentru că a fost o săptămână, cea a voturilor. Dar uite că am ajuns în finală pe cont propriu și uite că am putut spune asta.

Acasă voi face tot ce am făcut până să plec. Deși mă întorc mai bun, nu mă întorc un om schimbat. Voi avea grijă mai mare în relația cu mama mea. Despre Alice nu are rost să mai spun. Abia aștept să ne redescoperim împreună”, a mai spus Vladimir.

„Indiferent de deznodământ, nu credeam că puteam lua mai mult decât am luat la această emisiune. Mi-am dat seama că nu sunt atât de antipatic pe cât credeam. Din momentul în care am rămas singur pe bancă, mi-am făcut drum până în finală. Printre alte lucruri câștigate, fiecare zi ne apropie și mai sunt câteva ore până le voi revedea”, a spus Vladimir înainte să afle cine câștigă marele premiu.

„Mă bucur că am făcut parte din acest show. Ambiția mea a fost mai puternică. Mă bucur că am cunoscut oameni noi și experiența m-a ajutat. M-a apropiat și mai mult de familie. Știu ce vreau acum de la viață. Ai tot respectul din partea mea. Au fost momente când mi-ai dat niște sfaturi. Am apreciat aceste lucruri și chiar m-au întărit”, a spus și Ionuț emoționat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top