Connect with us
Vocea României revine pe post cu o surpriză de proporții! Fanii emisiunii se vor bucura

TV

Vocea României revine pe post cu o surpriză de proporții! Fanii emisiunii se vor bucura

Show-ul Vocea României de la Pro TV revine pe post cu o surpriză de proporții. Vocea României va avea o ediție specială care va fi difuzată de 1 decembrie, Ziua Națională a României. Atunci, postul de televiziune împlinește 25 de ani de activitate, motiv pentru care, toată ziua vor rula programe speciale de sărbători.

Emisiune specială Vocea României

În acest an, show-ul de televiziune Vocea României a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, dar în 1 decembrie, telespectatorii se vor putea delecta cu o emisiune specială care marchează cei 25 de ani de la înființarea Pro TV.

„Cântă şi ascultă odată cu noi. Întoarce-te odată cu noi. Vocea este numai una! Ne reunim într-o ediţie profund specială. În curând la PRO TV”, anunţă reprezentanţii postului.

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii de talente a fost anulat din cauza virusului care a făcut ravagii în întreaga lume. Castingul și filmările au fost anulate, atât pentru siguranța celor implicați în proiect, cât și pentru protecția concurenților.

Pe post au început să apară reclame pentru ediția specială pregătită pentru Ziua Națională a României, când Pro TV împlinește 25 de ani de activitate. Irina Rimes, Smiley, Pavel Bartoș, Andra sunt doar câteva dintre vedetele care au anunțat telespectatorii că vor avea parte de o surpriză.

Prima ediție de Vocea României a fost 27 septembrie 2011. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

Conceptul constă în găsirea de interpreți talentați cu vârste de cel puțin 16 ani, începându-se printr-o etapă de audiții publice. Câștigătorul este determinat prin votul publicului, care se realizează prin mesaje text și apeluri telefonice la numere special alocate fiecărui concurent.

Pandemia de coronavirus (COVID-19) a oprit filmările pentru sezonul 10 al emisiunii de la Pro TV. Deocamdată nu se va difuza Vocea României la Pro TV.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top