Connect with us
Cele mai urmarite emisiuni incep din acest weekend

TV

„Vocea Romaniei, „X Factor” si „Te cunosc de undeva”, sezon nou din acest weekend

In acest weekendul se da startul noilor sezoane ale celor mai indragite emisiuni TV. Vineri, 9 septembrie, incep doua emisiuni concurente: „Vocea Romaniei” si „X Factor”. Cele doua emisiuni vor fi difuzate incepand cu aceeasi ora, respectiv 20:30- „Vocea Romaniei” va fi difuzata la PRO TV, iar „X Factor” la Antena 1.

Citeste si: Dragos Bucurenci prezinta „Supravietuitorul” de la Pro TV

Citeste si: Mireasa pentru fiul meu, sezonul 6 – Cine sunt noii concurenti MPFM

Regulile noi se refera la o runda de knockout, iar intoarcerea scaunelor antrenorilor pentru fiecare concurent se va face indiferent daca merge mai departe sau nu, dar si posibilitatea de a salva cate doi concurenti din celelalte echipe, in etapa duelurilor.

”In premiera la «Vocea Romaniei», sezonul sase vine cu runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti. Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare”, au anuntat reprezentantii Pro TV.

„Te cunosc de undeva” incepe sambata, de la ora 20:00

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii de divertisment ”Te cunosc de undeva!”, prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi, va avea premiera sambata, la ora 20.00, la postul de televiziune Antena 1, potrivit News.ro.

Cei zece concurenti – Amna, Nico, Adina Raducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, Serban Copot, Lucian Ionescu, Maria Buza si Pepe – s-au “imprietenit” deja cu primele personaje pregatite pentru ei si sunt nerabdatori sa urce pe scena transformarilor, in fata juratilor Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan, informeaza Antena 1.

“In premiera absoluta telespectatorii vor vedea un duet mixt, format din artistii care au castigat deja nu mai putin de trei trofee «Te cunosc de undeva!»: Maria Buza si Pepe”, a spus Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea emisiunii.

Cel de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” se va deschide cu toti cei zece concurenti pe scena, care vor canta alaturi de jurati, prezentatori, Florin Ristei si trupa sa, FreeStay.
In prima gala a sezonului, Misha va trebui sa se transforme in sotul ei, Connect-R, iar Dorian Popa a primit misiunea sa il imite pe rapperul american 50 Cent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top