Connect with us
Vulpița a fost abandonată! Fiul lui Adrian Minune are o nouă „pasiune”. A recunoscut totul

TV

Vulpița a fost abandonată! Fiul lui Adrian Minune are o nouă „pasiune”. A recunoscut totul

Fiul lui Adrian Minune a renunțat la Vulpița de la Acces Direct și a dezvăluit că are o nouă pasiune.

În urmă cu câteva ore, după ce a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o problem delicată, Adrian Simionescu Jr a declarat că a dat-o uitării pe Vulpița și acum are o nouă „pasiune. Recent, tânărul artist le-a spus fanilor că se confruntă cu insomnia, o problemă descrisă de către specialiști drept „imposibilitate de a adormi, de a menţine starea de somn şi de a avea un somn odihnitor”. „Nu mai suport insomniile”, le-a spus artiștul fanilor.

Ulterior, într-o altă postare făcută pe aceeași rețea de socializare, Adrian Simionescu Jr a dat de înțeles că a renunțat să mai urmărească edițiile cu Vulpița de la “Acces Direct”, iar acum el are o nouă preferință: pe Floricica Dansatoarea, care a făcut un dans senzațional la un post TV unde sunt difuzate manele.

“Cum am mai spus, prefer Vulpița” și „M-am răzgândit” sunt mesajele publicate de fiul lui Adriam Minune.

Citește continuarea pe Evz.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top