Connect with us
Uite ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic apa cu ghimbir

Știri

Uite ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic apa cu ghimbir

Apa cu ghimbir este solutia ideala impotriva grasimii incapatanate de pe coapse, solduri si abdomen. Daca vrei sa pierzi kilogramle in plus si sa elimini toxinele din organism rapid si eficient, apa cu ghimbir este cel mai potrivit remediu. Este foarte usor de preparat, are un gust placut si are foarte multe beneficii pentru sanatate.

Ghimbirul se numara printre plantele medicament care nu ar trebui sa lipseasca din bucataria ta. El trateaza nenumarate afectiuni si imbunatateste considerabil starea de sanatate a intregului organism. Este ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca rapid si sa se mentina in forma. Iata cum prepari apa cu ghimbir!

Ingrediente:
– 5 felii de ghimbir
– un litru de apa
– suc de lamaie

Pune feliile de ghimbir si apa intr-o oala curata, la foc mic. Lasa amestecul sa fiarba timp de 15 minute, iar apoi lasa-l la racit. Cand s-a racit complet adauga sucul de lamaie. Bea un pahar de apa cu ghimbir in fiecare seara, inainte de culcare.

Arderile vor fi intensificate si grasimea se va topi ca prin minune. In plus, toate toxinele din organism vor fi eliminate in timp record. Acest remediu trebuie folosit cel putin 15 zile pentru a obtine cele mai bune rezultate. Dupa cateva zile vei sesiza primele modificari in corpul tau si te vei simti mult mai energic si mai binedispus.

Ghimbirul face minuni si pentru sistemul imunitar si te protejeaza de infectii, raceli si gripe. In combinatie cu lamaia, iti ofera toti nutrientii de care ai nevoie pentru apararea organismului. Totodata imbunatateste circulatia sangelui si te fereste de bolile cardiovasculare. Il poti consuma chiar si in salate sau sucuri, carora le va oferi o aroma senzationala.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top