Categorii Știri

Uite cum arata pantofii care-si schimba culoarea dupa bunul tau plac

Daca numele Ishuu Technologies nu va suna cunoscut, in curand toate femeile vor dori produsul lor. Compania, cu start-up in Lituania si China, tocmai a revolutionat moda, lansand o pereche de pantofi inedita.

Volvorii Timeless este numele incaltarilor care, gratie tehnologiei de ultima ora, isi schimba culoarea in functie de preferintele celor care ii poarta, asortandu-i astfel la orice tinuta.

sursa foto showbizreport.ro

Cum functioneaza „pantofii inteligenti”? Acestia sunt acoperiti cu o serie de ecrane E-ink, ce permit alternarea de culori si desene direct de pe telefonul mobil. Chiar daca prototiul are posibilitatea de a schimba doar trei culori (negru, alb si gri), pe viitor compania producatoare vrea sa mareasca paleta la toate combinatiile posibile.

Ecranele sunt alimentate cu ajutorul unei baterii incorporate in talpile pantofilor si pot sa genereze suficienta energie pentru sase luni, astfel ca nu vei fi obligata sa-ti bagi incaltarile in priza dupa fiecare iesire in oras.

Greutatea pantofilor Volvorii Timeless va fi asemanatoare unei perechi normale, iar pretul lor va se va situa la 249 de dolari, ceea ce-i face foarte ravniti printre doamne si domnisoare.

Compania cauta in continuare investitori, insa a anuntat ca primii pantofi produsi in serie vor ajunge pe piata la finele acestui an.

Sursa foto: gadget.ro

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More