Categorii Știri

Uite cum aratau ESCA si DAN NEGRU pe bancile scolii!

Se pare ca nostalgia a cuprins vedetele din Romania, astfel ca au inceput sa scoata din arhiva fotografii de pe vremea tineretii. Uite cum aratau Andreea Esca sau Dan Negru, inainte sa cunoasca celebritatea.

Andreea Esca (42 de ani) va celebra alaturi de fostii colegi 25 de ani de la terminarea liceului, astfel ca a publicat pe o retea de socializare o fotografie din acea vreme. Prezentatoarea de stiri apare alaturi de mai multi colegi, pe vremea cand celebritatea era doar un vis.

CITESTE SI: Mihaela Radulescu: PROMIT SA FIU CAT DE CUMINTE POT!
„In iunie avem intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului . Poze „compromitatoare” ies la iveala… Vi se pare ca ne stresa tabloul cu Ceausescu, uitandu-se la noi???”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

sursa foto facebook.com

O alta vedeta din Romania care si-a adus aminte de tinerete a fost Dan Negru. Acesta si-a surprins fanii internauti cu o poza de acum douazeci de ani, de pe vremea cand acesta inca era in Timisoara, unde lucra la un post de radio.

“Mi-am lasat o parte din viata la Radio Timisoara, care implineste acum 60 de ani. In 1995 am prezentat aniversarea de 40 de ani impreună cu Adina Ene Ostoici, o voce legenda. E mai greu sa faci radio decat televiziune, pentru ca in radio trebuie sa pui decorurile in mintea ascultatorului… La inceput a fost cuvantul, adica radioul…”, scria Dan Negru pe rețeaua de socializare.

sursa foto facebook.com

sursa foto principala promotor.ro

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More