Connect with us

Știri

Uite-o pe GABRIELA CRISTEA in ROCHIE DE MIREASA! Detalii INTIME despre ce a facut aseara cu Tavi

Gabriela Cristea isi pune din nou pirostriile, astazi de la ora 15, la Sectorul 4. Vedeta va deveni sotia lui Tavi Clonda, eveniment pe care il asteapta toata presa mondena. Pana atunci insa, am descoperit ce au facut aseara cei doi porumbei.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda nu au dat nicio petrecere a burlacitelor, asa cum se obisnuieste ci au preferat sa petreaca timpul impreuna, doar ei doi, in liniste. Gabriela a declarat pentru wowbiz.ro ca iubirea pe care o simte pentru Tavi „e imposibil de descris in cuvinte”, semn ca fosta prezentatoare a reality-show-ului Nora pentru mama este indragostita lulea, ca o adolescenta.

CITESTE SI: PREMIERUL VICTOR PONTA TUNA SI FULGERA! A CEDAT NERVOS CHIAR IN SEDINTA DE GUVERN

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au uitat aseara la meciul dintre Steaua si ASA Targu Mures, ca un cuplu de miri bine sudati, desi cununia civila are loc abia azi. Cei doi au stat in pat ca porumbeii si au asteptat cu nerabdare golurile Stelei pe care in mod cert le-au sarbatorit dupa incheierea partidei de fotbal.
gabriela cristea 03
Gabriela a dezvaluit cum va arata buchetul ei de flori: „este compus din liliac alb, florile mele preferate de primavara. Inelele de cununie sunt realizate din aur alb, cu un marcaj deosebit in interior, pe care le-am primit de la finii Diana Bisinicu si Catalin Andries”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top