Connect with us
ULTIMA ORA. Cardul de sanatate A FOST BLOCAT

Știri

ULTIMA ORA. Cardul de sanatate A FOST BLOCAT

Cardul de sanatate a fost blocat azi dimineata si nu este prima oara de la implementarea acestuia cand intampina dificultati. Sistemul nu are mentenanta asigurata, iar astfel de blocaje au fost si se vor produce in continuare, afectand milioane de pacienti cu asigurare din Romania.

De mai bine de doua ore, cardul de sanatate nu mai functioneaza in toata tara, anunta digi24.ro. Presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate a declarat pentru presa ca este o problema ce ar putea fi rezolvata in maxim o ora. Acesta a spus ca trebuie repornite serverele din toate cabinetele medicale pentru a fi din nou functionale.

Pofte alimentare care iti arata unele probleme de sanatate

Sucurile naturale – sanatate la pahar

Din luna decembrie 2015, sistemul cardului de sanatate nu are o firma specializata in mententanta acestuia. In clipa de fata, de cardul de sanatate se ocupa specialistii IT ai Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate. Aceste blocaje apar frecvent vinerea sau la sfarsit de luna.

Vineri este ziua in care medicii fac raportari, iar blocajul de azi poate fi asociat cu apropierea sfarsitului de luna cand se fac rapoarte la mai toate cabinetele medicale din tara.

Pana se repara cardul de sanatate, medicii de familie pot acorda servicii medicale online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top