Connect with us

Știri

ULTIMA ORA DESPRE STAREA LUI COTABITA: Decizia luata de familie i-a socat pe toti!

Familia lui Gabriel Cotabita a luat o decizie socanta: va pastra misterul total despre starea de sanatate a artistului. Daca pana acum fiicele lui Cotabita mai dadeau cateva informatii despre cantaret, astazi dimineata s-a luat o decizie ce va alimenta zvonistica in acest caz.

Fiicele lui Cotabita le interzic medicilor sa divulge informatii despre starea de sanatate a tatalui lor. Cu alte cuvinte, toate informatiile care vor aparea de acum inainte despre Cotabita vor veni pe surse neoficiale, multe dintre ele probabil fiind din categoria speculatiilor.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA ACUM CU GABRIEL COTABITA LA SPITAL

Surse apropiate de anturajul lui Gabriel Cotabita sustin ca starea artistului este de fapt foarte grava si se ascunde acest lucru pentru a nu tensiona si mai tare situatia. Fetele lui Gabi Cotabita nu doresc sa mai acorde niciun interviu pentru presa pana cand nu sunt sigure ca tatal lor este 100% in afara oricarui pericol.

Gabriel Cotabita a suferit un infarct vineri la o sala de fitness dintr-un hotel bucurestean. Artistul a alergat pe banda timp de 15 minute, dupa care i s-a facut rau. Medicii SMURD ajunsi la fata locului s-au chinuit timp de 25 minute pentru a-l resuscita. Artistul se afla in stare de inconstienta si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, unde a fost operat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top