Connect with us
regele mihai

Știri

ULTIMA ORA: In ce stare se afla Regele Mihai! Anuntul Casei Regale

Casa Regala a oferit date de ultima ora despre Regele Mihai. Suveranul se afla intr-o stare accentuata de slabiciune fizica si se afla la o clinica din orasul elvetian Lausanne.

„Majestatea Sa Regele Mihai I se afla internat, de cinci zile incoace, intr-o clinica medicala din Lausanne. Din motive de respect fata de suferinta Majestatii Sale, numele clinicii nu va fi facut public.

Regele este intr-o stare de accentuata slabiciune fizica si primeste tratament permanent. Starea sa este, pana in acest moment, stationara si medicii sunt de parere ca evolutia prezinta relativa stabilitate.

Regina Ana se afla in resedinta privata din Elvetia si a fost informata de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. Regina este intr-o stare de sanatate stabila si urmeaza un tratament obisnuit varstei Majestatii Sale.

Citeste si:Ce mesaje au transmis Iliescu, Ciolos si Iohannis pentru Regele Mihai

Citeste si:Regele Mihai are cancer si se retrage din viata publica

Margareta, Custodele Coroanei si Principele Radu vad in fiecare zi pe Majestatile Lor si raman in continuare in Elvetia, alaturi de Rege si Regina.

Principesele Romaniei, fiicele Majestatilor Lor, vor programa in zilele care urmeaza deplasari in Elvetia pentru a-si vedea parintii. Ele sunt zilnic in legatura cu familia si urmaresc, cu tristete si cu speranta, evolutia starii de sanatate a tatalui lor.

Custodele Coroanei multumeste tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de incurajare Regelui Mihai si Reginei Ana. Familia Regala este miscata de profunzimea simtamintelor oamenilor fata de Rege si Coroana, precum si de decenta si respectul cu care mass-media a reflectat tristul si ingrijoratorul eveniment”, se arata intr-un comunicat al Casei Regale.

Reamintim ca Regele Mihai sufera  de carcinom epidemoid si leucemie cronica si urmeaza un tratament complex si solicitant.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top