Connect with us
Ultimă oră! Ionela Prodan: Starea ei de sănătate. Ce a spus Anamaria Prodan înainte să plece

Știri

Ultimă oră! Ionela Prodan: Starea ei de sănătate. Ce a spus Anamaria Prodan înainte să plece

Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-ar fi îmbunătățit. Anamaria Prodan transmis astăzi un mesaj. Veşti bune de la spitalul în care este internată Ionela Prodan. Potrivit surselor spynews.ro, toţi cei dragi artistei sunt alături de ea în aceste momente.

Ionela Prodan – Se simte mai bine

Starea de sănătate a Ionelei Prodan este stabilă. Situaţia nu s-a înrăutăţit, însă surse apropiate familiei artistei spun că nici nu este vorba de o o stare mai bună, ci doar una stabilă.

Vestea bună este că Ionela Prodan este mai liniştită, motiv pentru care familia a mai scăpat de starea de tensiune continuă. Toţi cei dragi Ionelei Prodan sunt la spital şi petrec timpul alături de cunoscuta artistă.

Anamaria Prodan a decis să petreacă Paştele, în spital, cu mama ei şi, conform informaţiilor apărute în presă, a anulat vacanţa pe care o stabilise în Dubai, acolo unde se află soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

Ionela Prodan se află internată în spital de aproximativ trei săptămâni. Fiica sa, Anca, i-a transmis un mesaj lui Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Agenţia Vip”, şi a ţinut să explice faptul că starea Ionelei Prodan este una specială, dar nu este atât de gravă.

Știri despre Ionela Prodan

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top