Connect with us
ULTIMA ORĂ: Medicii, anunţ despre Michael Schumacher. Vestea aşteptată de o lume întreagă

Știri

ULTIMA ORĂ: Medicii, anunţ despre Michael Schumacher. Vestea aşteptată de o lume întreagă

Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Este vestea pe care o aştepta o lume întreagă cu sufletul la gură. Ce se întâmplă acum cu pilotul de Formula 1, Michael Schumacher.

Unul din profesorii care l-au supravegheat pe Michael Schumacher face noi dezvăluiri despre starea de sănătate a pilotului de Formula 1.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este ținută sub control de către echipa de medici angajată de familia septuplului campion mondial de Formula 1.

Unul dintre specialiștii care l-au supravegheat pe „Schumi” în cei patru ani scurși de accidentul suferit pe o pârtie de schi a dezvăluit că șansele ca fostul pilot să fie recuperat există.

Însă marea problemă este legată de mentalul legendei

Profesorul Mark Oberman susține că de-a lungul timpului, Schumacher a avut momente în care și-a recăpătat cunoștința.

Asta îi face pe medici să creadă în continuare în șansele de recuperare:

„Michael Schumacher și-a pierdut speranța. Aici e marea problemă. Medical, el se poate face bine. Nu știm dacă poate fi recuperat total, dar nu trebuie exclusă total această posibilitate”. 

Citeşte şi FORMULA 1 este în doliu. PILOTUL s-a stins din viaţă în urma complicaţiilor apărute

Este doliu fără margini în Formula 1. Familia este îngenuncheată de durere şi a făcut anunţul trist printr-un comunicat transmis celor apropriaţi şi presei.

Unul dintre cei mai talentaţi piloţi de Formula 1 din istoria Ferrari a încetat din viaţă. Totul din cauza unei pneomonii severe care a afectat sever starea de sănătate a pilotului.

Dan Gurney a câştigat la vremea lui aproape toate cursele la care a participat. Cât despre tradiţia cu baia de şampanie de la final, aceasta îi aparţine în totalitate.

„Din păcate trebuie să anunţăm că Dan a murit din cauza unor complicaţii cauzate de o pneomonie. Avea 86 de ani”, a transmis familia.

El şi-a început cariera în 1955 şi a concurat pentru Ferarri şi Porche

S-a retras din circuit în 1970 şi a câştigat în cariera sa înfloritoare 51 de curse. Echipa Ferarri pare să fie urmărită în continuare de ghinioane.

Au trecut patru ani de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi.

În urma tragicului accident fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

Familia septuplului campion mondial din F1 a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

Fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare: ” Să ne rugăm împreună …”

Maria Ghiorghiuu a avut o nouă premoniţie cutremurătoare. Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia din clubul Colectiv, trage un semnal de alarmă.

De data aceasta, clarvăzătoare spune că este vorba de locuitorii din Alba-Iulia.

Aceasta susţine că un eveniment negativ ar urma să afecteze oraşul în foarte scurt timp.

„În această dimineaţă, mă trezeşte un glas care strigă aşa: ‘Alba Iulia! Alba Iulia! Să se ţină cu mâinile de cap, sătenii de la Alba Iulia!’ După care glasul dispare, dragilor, iar eu rămân uimită de ceea e auzisem.

Dragii mei, ceva se va întâmpla la Alba Iulia în oraşul frumos şi încărcat de istorie. Eu nu ştiu ce va fi, dar să ne rugăm împreună ca să fie ocrotită Alba Iulia şi toţi cei care locuiesc la sate şi la oraş”, a Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

1 Comment

1 Comment

  1. ZATIC

    2018-01-19T21:50:11+02:00 at 21:50

    se va face UNIREA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top