Connect with us

Știri

ULTIMA ORA: Monica Anghel despre INFARCTUL lui COTABITA! A aparut o IPOTEZA-SOC!

Gabriel Cotabita a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, in jurul orei 14, unde se afla la Terapie Intensiva. Cantaretul a fost gasit cazut inconstient intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala.

Cotabita a inceput un regim nou de viata, care se pare ca i-a adus probleme. Acesta nu isi accepta varsta, spun apropiatii, si face tot posibilul pentru a se mentine in forma la cei 59 de ani ai sai. In ultimele 6 luni, din cauza regimului draconic de viata, artistul a slabit 25 de klograme si a inceput sa faca sala lucrand in serii nespecifice varstei sale.

CITESTE SI: FEMEILE LUI COTABITA CRED CA ARTISTUL VA MURI
Gabriel Cotabita este de patru ore internat in spital, dupa ce a alergat 15 minute pe banda. Acesta s-a prapadit imediat dupa ce a mers sa ridice greutati in sala de fitness de la un hotel celebru din Bucuresti. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 25 de minute, pana la primul puls.

„Gabriel Cotabita, internat la Terapie Intensiva. Familia nu doreste sa ofere date medicale. Este unica si singura declaratie, la dorinta familiei”, a spus Rodica Ciolacu pentru jurnalisti, medic primar la Floreasca.

Gabriel Cotabita ar fi facut infarct pentru ca a exagerat cu exercitiile fizice si cei mai multi cred ca dieta Dukan l-a bagat in spital, pe care o tinea cu strictete.

„Trebuia sa ne vedem la ora 12, la Ionel Tudor, cu Gabi, Luminita si cu Nico. Era foarte strict in programul lui de sport. Am aflat aceasta veste teribila de la Ionel. Nu te poti gandi ca un om care face sport, care are o viata sanatoasa… Gabi nu a baut niciodata. De fumat s-a lasat cu foarte multi ani in urma, avea o viata sanatoasa”, a declarat inmarmurita Monica Anghel la emisiunea „La Maruta”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top