Connect with us

Știri

ULTIMA ORĂ Pedofilul din Capitală, agent de Poliție, a fost reținut. Detalii HALUCINANTE din anchetă

Pedofilul din Capitală a fost prins și reținut după audieri. Bărbatul este agent la Poliția Română, mai exact agent de Poliție Rutieră și a recunoscut faptele.

”La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se afla un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală. Vom reveni cu detalii când stadiul urmăririi penale o va permite”, potrivit unui comunicat al Poliției.

 Potrivit surselor, el ar fi recunoscut fapte similare din 2015.

Doi fraţi – fată și băiat – de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual, vineri dimieață, într-un lift al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Camera de supraveghere din lift a filmat agresiunea

Doi fraţi – fată și băiat – de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual, vineri dimieață, într-un lift al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Un bărbat a fost reținut și se crede că este suspectul de pedofilie care a abuzat sexual doi copii în lift.

Individul are toate semnalementele celui de pe camerele de supraveghere și a fost dus acum la audieri la Secția Omoruri. Șeful Poliției Capitalei a fost văzut în repetate rânduri la această secție.

Camera de supraveghere din lift a filmat agresiunea

Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta.

Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală. Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie.

La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Citește și Dezvăluiri din intimitatea soților Maleon. Ce se întâmplase în urmă cu câțiva ani în viața directorului Bibliotecii Universitare din Iași

isterul morții soților Maleon se adâncește. Bogdan și Anda și-au pus capăt zilelor de Crăciun, însă motivul pentru care s-au sinucis nu este nici acum clar.

Profesorul Cristian Ploscaru, un apropiat al celor doi, a vorbit despre problemele care l-au marcat pe fostul director al Bibliotecii Centrale Universitare din Iași.

“Îl cunosc pe Bogdan din 1999 și m-a onorat ani la rând cu prietenia lui.

Vreme de 15 ani am fost foarte apropiați și aș putea spune că l-am cunoscut bine.

În ultimii trei ani, confruntați fiecare cu problemele inerente ale vieții, ne vedeam mai rar, dar aș spune că prietenia noastră rămăsese aceeași, bazată pe încredere și sinceritate. Bogdan era un intelectual autentic, un om cu principii solide și un ambițios.

Coerenta și eficienta erau trăsăturile activităților sale, la Universitate sau în administrarea treburilor personale. În privința vieții de familie păstra discreția, chiar și față de cei apropiați.

Dumnezeu să îți hărăzească un loc cu multă lumină, prieten drag!

Și-a petrecut părinții pe ultimul dum în 2012 sau 2013, dacă nu mă înșel, cu multă demnitate, dar pierderea lor, oameni destul de în vârstă, l-a marcat mai mult decât a lăsat să se vadă.

Totuși, nu era în niciun caz un depresiv sau un melancolic, ci, dimpotrivă, un îndârjit luptător. Un foarte bun strateg în descâlcirea complicatelor ițe ale vieții.

De aceea, nu înțeleg sfârșitul lui tragic, incredibil, în care nu reușesc să deslușesc amprente ale personalității lui, așa cum o cunoșteam eu.

Dumnezeu să îți hărăzească un loc cu multă lumină, prieten drag!”, a povestit conf. univ. dr. Cristian Ploscaru, prieten cu Bogdan Petru Maleon, într-un interviu acordat celor de la bzi.ro.

De asemenea, în urmă cu câțiva ani, Anda Maleon a suferit o pierdere de sarcină, dar apropiații acesteia spun că acest lucru nu ar fi putut să o împingă la sinucidere.

Bogdan Petru Maleon, directorul Bibliotecii Centrale Universitare Iaşi, și soția sa, Anda, și-au pus capăt zilelor de Crăciun, fiind găsiți fără viață în mansarda casei lor.

Surse din anchetă au stabilit că cei doi consumaseră alcool înainte de a se sinucide. De asemenea, se pare că trupul neînsufleţit al Andei Maleon era aşezat pe jos, iar cureaua cu care se spânzurase era pusă lângă cadavru.

Totodată, trupului lui Bogdan Maleon era într-un ștreang făcut tot dintr-o curea de pantaloni, agățată de o grindă din lemn. El purta o pereche de blugi și o cămașă, iar ea avea blugi și un tricou.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi susţin că directorul Bibliotecii Central Universitare din Iaşi, Bogdan-Petru Maleon, şi soţia sa, Anda Elena Maleon, s-au sinucis în prima zi de Crăciun, la o diferenţă de câteva ore.

“Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane.

Lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor, astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două-trei ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top