Connect with us
Ultimă oră! Procurorii ar fi găsit-o pe Alexandra în viață într-o altă casă

Știri

UPDATE Procurorii ar fi găsit-o pe Alexandra în viață într-o altă casă. Informatie s-a dovedit a fi falsa

Breaking news! Procurorii ar fi primit un pont care spune că Alexandra ar fi într-o baracă rosie în viața. Informatia s-ar fi dovedit falsa.

ACTUALIZARE. Polițiștii fac verificări și într-un lac din apropiere de Caracal. Căutările de la balta Drăghiceni au loc la solicitarea DIICOT, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Anchetatorii au o pistă nouă în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au primit o informație că Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că a fost răpită, ar fi în viață, sechestrată în podul unei case.

UPDATE Alexandra nu se află în imobilul de culoare roșie în care s-au făcut percheziții. La această oră, polițiștii verifică mai multe case din proximitate pentru a o găsi pe Alexandra. Vecinii primesc mesaje că fata ar fi în viață.

„Faceţi ceva, Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, este o casă cu nişte sălcii pletoase. Salvați-o!”, este mesajul primit de mai mulți vecini.

UPDATE Alexandra nu se află în imobilul de culoare roșie în care s-au făcut percheziții. La această oră, polițiștii verifică mai multe case din proximitate pentru a o găsi pe Alexandra. Vecinii primesc mesaje că fata ar fi în viață, conform Antena 3.

Polițiștii verifică acum această informație.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE Alexandra Caracal

Poliția caută în fiecare casă din Caracal, după ce s-a primit mesajul că ar fi în viață, ascuns într-un pod

Mesajul primit „Alexandra este sechestrată într-un pod, sechestrată în ultima casă din Caracal”.
CONFORM UNEI SURSE, procurorii au descins in mai multe ase din Caracal, după ce au primit un mesaj ca fata ar fi  in viata sechestrata intr-o baracă.

Informatia este în curs de verificare.
Polițiștii o caută pe Alexandra în podul unei case aproape de cea a lui Gheorghe Dincă, în urma unui pont pe care l-ar fi primit în urma cu câteva ore. Nu este clar dacă polițiștii din Caracal au primit această informație prin telefon sau au citit un mesaj pe Facebook, căci informațiile sunt contradictorii în legătură cu sursa pontului.

Oamenii legii, vizibil tensionați, au ajuns la a treia casă distanță de cea a criminalului. Persoana care a alertat azi polițiștii i-a rugat să intervină repede la a treia casă distanță de cea a asasinului din Caracal, căci fata s-ar ascunde în podul respectivei case. A dat câteva indicii și a spus că în curte sunt mai multe sălcii, iar în podul casei unde ar fi sechestrată există mult fân.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid, să se uite în încăpere, în pod, în curte. De unde să știu eu cine a dat informația? Nu intra la mine vecinul. Să înțeleagă toată lumea treaba asta. Noi nu eram în relații bune cu Gheorghe Dincă. Ce pot să vă zic de criminal? Ăsta e adevărul. Asta e fața lui adevărată. Normal că știam adevărul despre el. Știam că e un om violent”, a spus bărbatul în casa căruia au intrat polițiștii în urmă cu puțin timp.

Procurorii au cerut Vodafone convorbirile din perioada în care s-au întâmplat crimele din Caracal

Procurorii au cerut de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat crimele de la Caracal, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii au solicitat marți de la compania Vodafone toate convorbirile telefonice din perioada în care s-au întâmplat evenimentele de la Caracal.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) au cerut, miercuri, de la DIICOT Craiova dosarele crimelor din Caracal în copie certificată.

Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au intervenit și s-au ocupat de crimele din Caracal, de anchetă fiind vizați procurorii Liviu Vasilescu de la DIICOT Craiova și Cristian Popescu de la Parchetul din Caracal, potrivit sursei citate.

Pe 30 iulie, procurorii Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ) anunțau au început urmărirea penală in rem, faptele cercetate fiind abuz în serviciu în cazul de la Caracal, privind modul cum oamenii legii au instrumentat dosarul. Anchetatorii au efectuat audieri și au ridicat documente de la poliție, parchet și instanță. „Procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție au dispus la data de 28 iulie 2019 începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmărire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, informa Ministerul Public, printr-un comunicat de presă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul dispariției Alexandrei, a fost audiat, luni, de către Secția Îndrumare și Control din cadrul Parchetului General.

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

9 Comments

9 Comments

  1. Claudiu

    2019-08-02T02:16:04+03:00 at 2:16

    Despre plasarea acestui dosar in grija Structurii Centrale a DIICOT#Alexandra #Macesanu , nu cred ca e altceva decat punerea la loc sigur a unui dosar ce trebuie masluit pentru a nu se ajunge la cei implicati si mari…care dupa simpla-mi parere sunt chiar prietenii nostrii , protectorii acestei tari, unii ce pe unde umbla seamana moarte cum altii dau buna ziua. Cum , niste idioti sa faca asemenea gresala, sa anunte ca au gasit #bijuterii de aur in loc de argint-asta arata niste incompetenti pt un asemenea dosar…
    Cred ca pe acest neaGoe pe care toata presa s-a supergrabit sa il numeasca criminal in serie (oare la intamplare???), il putem numi oricum ,si neaparat violator , rapitor ,traficant, violent si altele , insa nu criminal in serie. Nu cred ca de era seriaş il mai interesa ₩ #crema de la farmacie…dar oare ce e cu crema, se supara cei de mai departe ca fatuța va aparea in fata clientului (o alta pista pt creduli) cu ceva vanatai care oricum se vor vindeca pana va ajunge la clienti ?…NUP, nu ar fi o problema, si totodata, tinand cont de varsta fetei , puritatea costa , nu se poate ca un jegos sa o ia; ₩insa daca de acolo se infecteaza si marfa pt prietenii sus pusi nu mai e prelevata de la un „donator” curat ci va ajunge cu probleme…crezi ca acest client suporta o speranta falsa????
    ₩ Oare demisia domnului Nicolae Moga este demisia unui om ce nu vrea sa isi pateze mainile cu sange nevinovat sau demisia unuia care se simte vinovat pentru starea sistemului ? Cu toata taria cred ca acest om era mandru ca om sa poata sa rezolve acest caz , insa constiinta nu il lasa sa isi unga mainile cu sangele nevinovat varsat de balaurul ce isi vrea tributul…
    ₩Oasele umane vechi-arata ca tipul era pregatit pentru o eventuala perchezitie , prindere in fapt; pregatit pt a oferi motive institutiilor ca ele sa spele putina.
    ₩de la inceputul acestui cosmar si pana azi 02 aug’19 institutiile si alti aliati nu au facut altceva decat sa tergiverseze inaintarea anchetei ! Oare pentru ce e necesar acest timp ? (Clientul/ii sa isi primeasca produsul iar pe urma cadavrul sa fie plasat undeva sau ceva mai la carte…o noua Elodia si de data asta un nebun „dovedit”…insa se pare ca si la ₩nebunia dovedita s-a lucrat tot ca si plasa de siguranta in caz ca face vre-o gresala.
    ₩Reactia fetei talharului astuia lipsa compasiunii, canalizarea empatie spre caini si nu spre familia groaznic incercata,spune in primul rand ca ea stia atat cu ce se ocupa tacsu cat si de faptul ca el nu a omorat pe nimeni (la acel moment in mintea ei Alexandra este in viata), dar totodata si faptul ca ea este obisnuita cu acest trafic, probabil chiar implicata activ.
    Asadar dragilor , cu durere , cred ca avem de-a face cu acel stat paralel de care ne vorbea bunicu Dragnea (nu-s votant de talhari…paralela e cu binele adus de o alta lichea cu nume de iliescu). Vedeti cum toate institutiile statului si altii sponsorizati de afar , fac front comun impotriva aflarii adevarului ce ar duce peste ocean. Lasati clanuri interlope , ramificatii spre U.K si altele. Unirea institutiilor e prea rapida , de o forta mult peste ce poate organiza Romania; prea la ordin , ca acest ordin sa vina de la niste alergatori pentru niste femei(iubite), haine ,case si masini.
    (Chiar daca probabil unii, in unele exprimari v-or vedea lipsa de respect fata de aceasta tragedie , nu traiesc deloc acest sentiment , ci dimpotriva).

  2. Johan Cruyff

    2019-08-01T01:49:18+03:00 at 1:49

    Presa din Romania e probabil principalul vinovat pentru haosul din tara. Voi influentati in mod decisiv modul in care cetatenii voteaza. Voi ati promovat nulitati precum Becali si Bianca Dragusanu si multi altii. Nu doar ca nu promovati nimic educational. Mai mult, raspanditi speculatii si minciuni. Practic exista sute de articole legate de acest caz. Nimeni nu mai stie ce e adevarat si ce e fals.

    E suficient sa citesc titlul acestui articol ca sa imi dau seama ce fel de caracter are autorul. Sa iti fie rusine pentru ca profiti de moarte unei adolescente pentru a obtine vizualizari. Pentru mine esti in aceeasi oala cu toti cei vinovati de aceasta tragedie!

  3. Daniel Dumitru

    2019-08-01T01:46:09+03:00 at 1:46

    Bai Antena 3 – familia in Guta Cel mai Mult tie Gadea bagam-ia-si pula in familia ta Nu mai scrieti titluri Aiurea ca o tara intreaga arde acum Ati gasit o alta Modalitate cum sa faceti lumea sa se Uite la Voi pt..Raithing Si Audienta Daca era familia ta bai Gadea oare cum.te Simteai –- in gura

  4. Johan Cruyff

    2019-08-01T01:41:39+03:00 at 1:41

    In goana dupa senzational aratati ca nu sunteti cu nimic mai presus decat toti cei vinovati de aceasta tragedie. Totul porneste de la educatie (mai exact de la lipsa acesteia).

  5. Velicea Silviu Ciprian

    2019-07-31T22:48:36+03:00 at 22:48

    Nu stiu de ce nu au folosit caini,în toate imaginile pe care le-am văzut nu apare nici un câine

  6. Adrian

    2019-07-31T20:26:50+03:00 at 20:26

    Bai rahatule nu te mai juca cu titluri idioate ca tine la asemenea cazuri dramatice. Daca era cineva din familia ta tot asa faceai,ce crezi ca esti mai citit cu asemenea tampenii,vai de tine.

  7. no name

    2019-07-31T16:30:49+03:00 at 16:30

    Postati doar MINCIUNI si PROSTII !!!!! daca tot vreti sa scrieti un articol, interesati va inainte si apoi scrieti.

  8. tor tiberiu

    2019-07-31T16:02:53+03:00 at 16:02

    Jurnaliștii lui pește ! ” Procurorii ar fi găsit-o pe Alexandra în viață într-o altă casă ” . Pai ar fi gasit-o sau aruncam cu presupunerii. In goana dupa rating se scornesc fel și fel de ipoteze cretine .

  9. NoName

    2019-07-31T12:55:20+03:00 at 12:55

    Mi-ar plăcea să cred că este un film de prost gust , și fetele să fie undeva aiurea ,dar în viață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top