Știri

Ultimele informatii despre starea lui Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani si-a petrecut noaptea la sectia de neurologie a Spitalului Universitar din Capitala, dupa ce a suferit un accident cerebral. Actorul se mai confrunta si cu diabetul, iar membrii familiei sale nu vor sa dea foarte multe detalii privind starea sa de sanatate.

Desi in presa au aparut informatii potrivit carora i s-a facut rau la filmari, se pare ca interpretul plutonierului Capsuna din seria BD a suferit atacul cerebral acasa.

Citeste si: Drama nestiuta a lui Sebastian Papaiani. Cum au murit fratii actorului

I s-a făcut rau in baie, unde a cazut si a fost gasit de sotie prabusit”, a declarat un apropiat al actorului, citat de ziarulring.ro.

Sebastian Papaiani va implini 80 de ani in luna august a acestui an. Cunoscut publicului larg pentru rolurile jucate in filmele „Pacala” sau „B.D,”, precum si pentru aparitiile din seriale, Papaiani a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler, alături de alti actori, „pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc, cu prilejul implinirii unui veac și jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti.”

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More