Connect with us
Ultimul mesaj al actriţei Edith Gonzalez. Prietena ei a dezvăluit singura dorinţă pe care o avea înainte de a muri

Știri

Ultimul mesaj al actriţei Edith Gonzalez. Prietena ei a dezvăluit singura dorinţă pe care o avea înainte de a muri

Edith Gonzalez, una dintre cele mai iubite actriţe de telenovele din lume, a murit la vârsta de 54 de ani în urma unui cancer ovarian.

În ultimul său mesaj public, vedeta îi îndemna pe oameni să iubească viaţa şi să se bucure de fiecare clipă. Una dintre prietenele sale a dezvăluit şi care a fost ultima dorinţă a actriţei.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Actriţa, celebră mai ales pentru rolurile din „Inimă sălbatică“, „Salome“ şi „Doña Bárbara“, era căsătorită de nouă ani cu Lorenzo Margain, directorul unei firme de avocatură.

Dintr-o relaţie anterioară, Edith Gonzalez avea o fiică în vârstă de 14 ani, Constanza Creel Gonzalez.

Actriţa Vanessa Claudio, una dintre prietenele apropiate ale vedetei, a afirmat că Edith Gonzalez nu şi-a putut îndeplini ultima dorinţă. Ea îşi dorea să-i organizeze fiicei sale o mare petrecere cu ocazia aniversării de pe 17 august.

„N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiţiei, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală“, a precizat Vanessa Claudio.

De altfel, după moartea actriţei, pe pagina ei de Instagram a fost publicată o fotografie în care apare alături de fiica sa. Imaginea a strâns în doar câteva ore aproape jumătate de milion de aprecieri.

View this post on Instagram

Edith González 13 junio 2019

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

În ultimul său mesaj public, postat pe contul de Twitter pe 29 mai, Edith Gonzalez i-a îndemnat pe oameni să profite de fiecare clipă a vieţii.

„Bună ziua! Astăzi ni se dă o nouă oportunitate de a iubi, ştiu că sună siropos, dar este adevărat. Iubiţi în fiecare secundă, bucuraţi-vă de darul vieţii! Chiar şi cea mai simplă mişcare pe care o face corpul nostru este un simbol al libertăţii şi al iubirii“, a scris Gonzalez.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top