Connect with us

Știri

Un actor celebru îşi prevesteşte MOARTEA: „Voi părăsi lumea fără regrete”

Un celebru actor face o declaraţie înfricoşătoare. Acesta vorbeşte despre momentul în care va muri şi face o declaraţie pe care mulţi n-ar putea să o facă.

Actorul francez Alain Delon a declarat, într-un interviu acordat revistei Paris Match, la împlinirea a 60 de ani de carieră, că va „părăsi această lume fără regrete”, transmite AFP.

Publicaţia franceză Paris Match a scos pe piaţă, joi, o ediţie a sa specială, consacrată celor 60 de ani de carieră ai veteranului actor.

„Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit”, a explicat actorul în vârstă de 82 de ani.

Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a declarat Alain Delon

Totul la finalul interviului acordat vedetei TV Valérie Trierweiler, publicat sub titlul „Eu, Delon: interviul vieţii sale”.

„Există aceşti oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii.

Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a declarat Alain Delon.

Actorul a vorbit în acest interviu despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut.

Citeşte şi Vadim Tudor, mesaj de dincolo de moarte. Este înfricoșător ce a putut să prevestească

Vadim Tudor transmite mesaje de dincolo de moarte. Fiica lui Vadim, Lidia, spune că tatăl ei îi trimite mesaje dincolo de moarte, în care îi arată ce urmează să se întâmple.

Fiica cea mare a Tribunului a povestit, în emisiunea Agentul VIP, de la Antena Stars, că acesta a avut mereu vise premonitorii și că și-a visat inclusiv înmormântarea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist.

L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău.

Şi-a visat şi înmormântarea. O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el”, a spus Lidia.

Aceasta a dezvăluit că după ce a murit tatăl ei a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii

“Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat.

S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, ‘Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale’”, a mai povestit ea.

Lidia spune că Vadim i-a transmis în vis cu ceva timp înainte că va muri Regina Ana.

“Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă.

Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit.

Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Citeşte şi Trupul unui bărbat decedat a fost descoperit plutind pe lacul din Parcul IOR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top