Un al creator de modăcunoscut a murit tot de Paşte! Nu doar Răzvan Ciobanu a murit în zi de sărbătoare. Cine şi-a găsit sfârşitul

01.05.2019
Un al creator de modăcunoscut a murit tot de Paşte! Nu doar Răzvan Ciobanu a murit în zi de sărbătoare. Cine şi-a găsit sfârşitul

Nu doar Răzvan Ciobanu a încetat din viață într-o zi de Paște. Tragedia pe care industria modei o cunoaște nu este singulară. În urmă cu trei ani, tot în zi de sărbătoare a murit designerul Marian Dârță, după o luptă teribilă cu cancerul. Creatorul de haine a închis ochii la vârsta de 47 de ani pe patul de spital, tot în a doua zi de Paște.

Marian Dârță murea tot în a doua zi de Paște, la fel ca Răzvan Ciobanu

Marian Dârță a murit într-o zi de 2 mai, data la care pica Paștele în anul 2016, după sesiuni repetate de chimioterapie și o stare precară avansată a organismului. Cea care a remarcat coincidența celor două decese este Rita Mureșan, care a ținut să menționeze dispariția lui Dârță în ziua morții lui Răzvan Ciobanu.

Marian Darta a murit – Stilistul vedetelor a purtat o lupta grea cu cancerul

Marian Darta a murit azi noapte (2016) dupa o lunga suferinta. Stilistul vedetelor a încetat din viata în spital, unde si-a petrecut cele mai cumplite clipe din viata.

Ultimele luni au fost un adevarat cosmar pentru Marian Darta. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale si a stat internat într-o clinica de boli terminale din Capitala.

„Ma simt ca o leguma, ma simt epuizat. De o luna si jumatate sunt internat într-un spital privat. Acolo este un centru de boli paliative. Am avut niste dureri cumplite, pentru ca tumoarea mi-a crapat si ma panseaza si de doua ori pe zi. Figura mi-e stramba, ochiul stang mi-a iesit din orbita. Dupa Paste trebuie sa ma operez din nou”, a transmis stilistul într-o ultima declaratie de presa.

A protestat în faţa Guvernului pentru a primi ajutor

În vara anului trecut, Marian Dârţă a protestat în faţa Guvernului pentru a-i convinge pe aleşi să introducă medicamentul de care avea nevoie pe lista celor compensate. Acesta costa 14.000 de lei, bani de care fostul hair stilist nu dispunea.