Știri

Un autocar cu 50 de pasageri a fost cuprins de flăcări, în Pasul Gutâi

Incendiu în Pasul Gutâi pe 12 mai 2018. Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat, sâmbătă, dintr-un autocar aflat în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş, la bordul căruia a izbucnit un incendiu, nefiind înregistrate victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat că la locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet.

Citește și: Incendiu în Sectorul 3 din București! Două mașini au luat foc

„Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar. Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar aflat pe DN 18, în Pasul Gutâi, la coborâre spre Mara dinspre Baia Mare, iar cele aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat. Nu s-a înregistrat nicio victimă, nimeni nu a fost rănit.

La locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet. Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar”, a spus Alexa Gonczi.”, a spus Alexa Gonczi, potrivit mediafax.ro.

Din fericire, oamenii au reușit să se salveze singuri. Autocarul a luat foc pe panta de coborâre a DN 18 a Pasului Gutâi (900 metri altitudine) aproape de localitatea Mara, traficul în zonă fiind întrerupt total în jur de o oră.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii de la ISU Maramureş.

Te-ar putea interesa și: Incendiu în Buzău, în interiorul unei hale de producție. Peste 25 de oameni se aflau în interior

Reprezentanții ISU Buzău anunță că un incendiu s-a produs în Buzău, în interiorul unei hale de producţie a unui operator de prelucrare a geamurilor din zona industrială a municipiului Buzău. Aproape 5.000 de metri pătraţi au fost inundați cu fum, iar peste 25 de persoane se aflau în interior.

Citește și: Circulația rutieră pe DN 7C – Transfăgărășan a fost închisă din cauza unui incendiu

Peste 25 de persoane au fost evacuate din sectorul de mase plastice şi cauciuc al fabricii respective.

„S-a constituit grupa operativă de coordonare, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, peste 25 de persoane au fost evacuate, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit sursei citate, nici o persoană nu a avut nevoie de ajutor medical, pompierii procedând la lichidarea incendiului.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-05-12T11:49:43+03:00 11:49

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More