Connect with us
n autocar românesc în care se aflau 36 de pasageri a fost implicat într-un accident pe autostrada A4, din Italia, între Latisana şi San Giorgio di Nogaro.

Știri

Un autocar românesc s-a răsturnat în Italia

Un autocar românesc s-a răsturnat în Italia. În el se aflau 36 de pasageri și a fost implicat într-un accident pe autostrada A4, din Italia, între Latisana şi San Giorgio di Nogaro.

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă seara, după ce un autocar al companiei Atlassib care transporta 36 de pasageri s-a răsturnat.

Unul dintre răniţi a fost dus cu ambulanţa la Udine, acesta aflându-se în starea cea mai gravă, dar fără ca viaţa să îi fie în pericol, scrie Messagerro Veneto.

De asemenea, patru dintre răniţi au fost transportaţi la Latisana, iar alţi trei la Palmanova, situaţia lor nefiind îngrijorătoare.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, la data de 27 noiembrie, a avut loc un accident. A fost implicat autocarul unei firme de transport româneşti, care se deplasa dinspre Franţa către România, tranzitând Italia. Nu au fost victime în stare foarte gravă, doar răniţi uşor. Aceștia au primit îngijiri medicale de specialitate”. Se arată pe contul de Facebook al ambasadei, precizându-se că un alt autocar al firmei a preluat pasagerii.

Poliția a ajuns la fața locului, unde un autocar românesc s-a răsturnat în Italia

Conform cercetărilor preliminare, autocarul s-a ciocnit cu o maşină de teren a Protecţiei Civile. Poliţia rutieră a ajuns imediat la faţa locului, pentru a stabili cine se face vinovat. A fost închisă o bandă de circulație pentru a permite desfăşurarea operaţiunilor de salvare. De asemenea, s-a procedat și la repunerea autocarului pe carosabil cu ajutorul unei macarale.

Citește și: Incendiu la Casa parohială Șinca Veche. Clădirea a fost complet distrusă

Ceilalţi pasageri urmează să fie preluaţi de un alt autocar al firmei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top