Connect with us
O aeronavă a companiei Ryanair a fost nevoită să aterizeze de urgență la Pisa, în Italia, după ce mai mulți romi s-au luat la bătaie în avion.

Știri

Un avion a aterizat de urgență, după ce mai mulți romi s-au luat la bătaie la bord VIDEO

Un avion al companiei Ryanair, care efectua o cursă de la Bruxelles la Malta, a fost forțat să aterizeze de urgență la Pisa, după ce mai mulți romi s-au încăierat la bordul aeronavei.

Scandalul a fost declanșat de Ioan Străchinaru (31 de ani), care este dat în urmărire generală și care era beat când s-a produs evenimentul. În jur de zece persoane au fost implicate în incident, iar o pensionară a fost rănită ușor de un scaun acționat de un pasager furios.

Bătaia din avion s-a produs la 10.000 de metri înălțime . Scenele violente au fost filmate de un pasager și postate pe Internet.

Citește și: Un șarpe a provocat panică la bordul unui avion VIDEO

Comandantul a decis că românul este un pericol pentru ceilalţi pasageri şi a decis să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Galileo Galilei din Pisa, pentru a permite intervenţia forţelor de ordine.

Poliţiştii l-au arestat pe Străchinaru şi alte trei persoane implicate în altercaţie. Când au verificat identitatea românului, au constatat că acesta era căutat pentru furtul unei maşini şi pentru conducere fără permis. El urmează să fie extrădat în ţară.

Într-un comunicat, Ryanair a anunţat că “nu tolerează comportamente care provoacă perturbări la bord; siguranţa şi confortul clienţilor, echipajului şi aeronavelor rămân prioritatea”.

1 Comment

1 Comment

  1. Nicu

    2016-11-12T03:35:53+02:00 at 3:35

    Intodeauna Romii sunt cei care au defavorizat Romania si au denigrat-o in fata intregii lumi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top