Connect with us
Un avion cu 104 oameni la bord s-a prăbușit în Cuba

Știri

VIDEO! Avion prăbușit! Un avion cu 104 oameni la bord s-a prăbușit în Cuba

Avion prăbușit în Cuba pe 18 mai 2018. Un avion cu 104 de pasageri la bord s-a prăbușit, vineri, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul José Marti din Cuba, informează AIR24.ro.

Actualizare, 22:16 – AIR24 publică primele imagini video și foto de la fața locului. Avionul s-a prăbușit la scurt timp după decolare, nu exită supraviețuitori.

VIDEO: AVION PRĂBUȘIT. Primele imagini cu accidentul aviatic.

Update: Prima imagine cu avionul prăbușit.

VIDEO: Avion prăbușit. Un Boeing 737 cu 107 persoane la bord s-a prăbușit

Aeronava, un Boeing 737, tocmai decolase de pe aeroportul internațional José Marti din capitala Havana și s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

O minge mare de foc, urmată de un zgomot puternic de fum, a fost vizibilă în apropierea aeroportului din periferia capitalei cubaneze, potrivit martorilor, conform CNN.

Avion prăbușit în Cuba

La bord se aflau cel puțin 100 de persoane. Zborul avea destinația Holguin. Presa locală anunță că sunt înregistrate victime, însă numărul lor nu cunoscut pentru moment.

Imaginile încărcate pe rețelele de socializare arată un fum negru vizibil de pe terminal.

Angajaţii aeroportului din Havana au confirmat pentru AP că au fost alertaţi după ce un avion s-a prăbuşit. CNN citează surse din aeroport care susţin că avionul zbura spre oraşul cubanez Holguin.

Știre în curs de actualizare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top