Connect with us
Un avion, forțat să aterizeze pe Aeroportul Otopeni, la scurt timp de la decolare!

Știri

Un avocat și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce avionul era în picaj

Chris este un tânăr care a ales să-și surprindă iubita într-un mod unic și a ales să facă pasul cel mare imediat după ce avionul era în picaj.

De profesie avocat, bărbatul a planificat cu lux de amănunte cererea în căsătorie. În timp ce se îndreptau spre Bali, într-un avion al companiei AirAsia, aeronava a început să piardă altitudine.

Acest lucru a condus automat la căderea măștilor de oxigen din interiorul cabinei.

În timp ce ceilați pasageri s-au poziționat bine în scaun și erau panicați, tânărul a decis să profite de moment și și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie.

„Din fericire a zis da”, a mărturisit fericit tânărul.

Pasagerii zborului au tras o sperietură groaznică. În momentul în care au aterizat, cel care și-a cerut soția de nevastă a ținut să o întrebe din nou, asta ca să se asigure că totul este în regulă iar răspunsul este tot da.

„Când am ajuns la sol am mai întrebat-o pentru a mă asigura”, glumește tânărul.

Cuplul zbura de la Perth la Bali, o rută care dureaza de obicei mai puțin de patru ore.

Cu toate acestea, la 25 de minute după decolare, o “problemă tehnică” a forțat pilotul să se întoarcă de urgență în Sydney.

Avionul a început să piardă altitudine și să se îndrepte violent spre sol

Din fericire, căpitanul a reușit să aterizeze în siguranță, lăsând tânărul cuplu să se logodească în Bali.

″Îi felicităm pe piloții noștri care au reușit să aterizeze în siguranță și că au respectat procedura standard de operare”, a declarat Căpitanul Ling Liong Tien, șeful de securitate al AirAsia Group.

“Suntem pe deplin angajați în ceea ce privește siguranța pasagerilor și a echipajului nostru și vom continua să ne asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de siguranță”.

AirAsia le-a transmis scuze pasagerilor “pentru orice inconvenient cauzat.”

RECOMANDARE Incendiu la un tren încărcat cu azotat de amoniu. Pericol de explozie

 

Este alertă maximă în gara Breaza Nord din Prahiva, după ce a început să iasă fum de la un vagon al unui tren de marfă. Vagonul este încărcat cu azotat de amoniu, substanță deosebit de periculoasă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii acționează pentru răcirea vagonului.

Circulația în gara Breaza Nord, județul Prahova, este întreruptă în urma incidentului. La această oră, autoritățile au luat decizia evacuării populației pe o rază de 800 de metri. Totodată, ca o măsură suplimentară de precauție, s-a luat decizia sistării alimentării cu energie electrică în zonă.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au confirmat că în zonă există pericolul producerii unei explozii.

RECOMANDARE  ULTIMA ORĂ! Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Otopeni

Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni! O aeronavă Boeing 787 Dreamliner Qatar Airways, cursa Doha-Manchester, s-a oprit la București din motive necunoscute încă.

Potrivit site-ului de aviație Borardingpass.ro, avionul înmatriculat A7-BCY trebuia să ajungă la Manchester la ora 11:44 (13:44 ora României).

„Aeronava Boeing 787 Dreamliner, care aparţine companiei Qatar Airways şi care efectua zborul pe ruta Doha – Manchester, a solicitat la ora 10.30 aterizarea de urgenţă pe aeroportul Otopeni din motive medicale: unui pasager în vârstă de 53 de ani i s-a făcut rău. La ora 11.03 a aterizat. La bord a urcat echipajul medical al aeroportului. Medicii au stabilizat pasagerul şi au plecat cu acesta spre spital pentru mai multe analize”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Teodor Postelnicu.

Traficul aerian nu a fost afectat de incident, iar aeronava urmează să decoleze spre Manchester, a precizat reprezentantul CNAB.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top