Connect with us
Un băieţel a murit îngheţat, închis în garaj, fără apă sau mâncare

Știri

Un băieţel a murit îngheţat, închis în garaj, fără apă sau mâncare

Un băieţel de opt ani a murit îngheţat de frig, dar şi de sete şi foame, după ce tatăl său, un poliţist, l-a închis în garaj, în timp ce el se distra cu noua iubită.

Micuţul Thomas avea opt ani şi se afla în custodia tatălui său, după ce acesta, un poliţist din New York, s-a despărţit de soţie.

Mai mult, băieţelul suferea şi de autism, astfel că ar fi avut nevoie de o îngrijire specială.

Între timp, poliţistul, Michael Valva (40 de ani) a început o nouă relaţie cu Angelina Pollina, o femeie de 42 de ani, iar fiul său din prima căsătorie a fost ignorat complet.

Mama lui Thomas a aflat că fiul ei era bătut şi înfometat de tatăl său şi noua lui iubită, însă nu a reuşit să obţină custodia băieţelului.

În urmă cu o săptămână, băiatul a fost bătut, lăsat fără apă sau mâncare şi închis în garaj, fără căldură, la o temperatură de -7 grade Celsius, notează DailyMail.

A doua zi dimineaţă, băiatul a fost găsit mort de tatăl său. Pentru a acoperi crima, bărbatul a luat trupul fiului său şi l-a băgat în apă caldă, în cadă, pentru a-i creşte temperatura corpului.

Apoi, l-a plasat pe aleea din faţa casei, explicându-le colegilor săi poliţişti că băiatul a murit când pleca la şcoală.

Medicii chemaţi de urgenţă la casa poliţistului au descoperit că băiatul de opt ani avea o temperatură a corpului de numai 24 de grade Celsius. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, astfel că micuţul a fost declarat decedat.

O anchetă a scos la iveală faptul că tatăl se face vinovat de moartea copilului, astfel că, atât el, cât şi noua iubită, ambii fiind în casă atunci când Thomas îngheţat de frig în garaj, au fost arestaţi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top