Connect with us
Un bărbat a fost găsit mort la locul de muncă. Ce s-a întâmplat

Știri

Un bărbat a fost găsit mort la locul de muncă. Ce s-a întâmplat

Angajatul unei firme care se ocupă cu prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre, a fost găsit mort în zona stației de epurare a apelor uzate ale societăţii, din Bocşa.

Se pare că angajatul, în vârstă de 51 de ani, încerca să curețe o pompă și s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Bărbatul era angajat cu contract de muncă de o luna la firma cu pricina și era manipulant de mărfuri.

Bărbat găsit mort la locul de muncă

O anchetă a fost deschisă de polițiști care încearcă să stabilească în ce condiții și-a pierdut viață angajatul, iar inspectorii de la ITM Caraș-Severin fac și ei verificări pentru a vedea dacă au fost respectate toate măsurile de siguranță la locul de muncă.

Citește și A murit renumitul designer vestimar, Kate Spade

Kate Spade, unul dintre cei mai faimoşi designeri ai momentul, a murit marţi, la vârsta de 55 de ani. Din primele investigaţii se pare căp aceasta s-ar fi sinucis.

Descoperirea terifiantă a fost făcută de cea care avea grijă de locuința sa. Kate Spade avea 55 de ani. Ea a fost găsită marţi dimineaţă, de femeia care făcea curăţenie în apartamentul său din 850 Park Avenue.

Se pare că designerul ar fi lăsat un bilet de adio. Nu mai departe de anul trecut firma Coach a achiziţionat Kate Spade & Company pentru suma de 2,4 miliarde dolari.

Genţile create de Kate Spade au creat senzaţie în anii ’90, compania Kate Spade New York având peste 140 de magazine în SUA şi 175 la nivel internaţional.

Kate Spade s-a născut pe 24 decembrie 1962, în Kansas City, Missouri

Ea a mers la Arizona State University, unde l-a întâlnit pe Andy Spade, cu care a început afacerile, ei înfiinţând Kate Spade New York, la începutul anilor ’90.

Cei doi au înfiinţat această companie după ce au lucrat la magazinul Mademoiselle.

Citește și Alexandria: Clipe de groază la un banchet! Un adolescent a murit sub privirile colegilor săi

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatorea brand-ului Kate Spade New York. În anul 2016, ea și-a vândut ultimele acțiuni pe care le avea în cadrul companiei.

În același ani, împreună cu mai mulți parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top