Connect with us
bărbat de 71 de ani violat mama

Știri

Un bărbat de 71 de ani și-a violat mama bolnavă în vârstă de 91 de ani. Ce spun vecinii acestuia

Un bărbat de 71 de ani din localitatea prahoveană Breaza a fost arestat preventiv pentru viol, după ce și-ar fi abuzat sexual mama, o bătrână în vârstă de 91 de ani, suferindă de Alzheimer.

O femeie care avea grijă de bătrână i-a hăsit pe bărbat  și pe mama acestuia și dezbrăcați în pat. Femeia era în stare de semi-conștiență. Bărbatul a negat tot incidentul, dar scandalul declanșat a ajuns la urechile polițiștilor și autorităților

“Şi-a batjocorit mama…Mie nici nu mi-a venit să cred. Mai bea el, dar eu nu mi-am închipuit că poate să facă aşa ceva. Parcă nici acum nu-mi vine să cred. Mama lui este bolnavă, nu ştiu ce să mai zic acuma…E cu Alzheimer, nu e ea prea conştientă”, a spus  una dintre vecine, celor de la Adevărul.

Oamenii din cartier care îl cunosc pe agresorul Dumitru B., spun că acesta era un bărbat gospodar, dar lucrurile au luat o întorsătură dramatică în urmă cu doi ani. Soția sa, care lucrase la turnătorie, a murit din cauza unei boli la plămâni.

De atunci, bărbatul a căzut în patima alcoolului și nu și-a mai revenit niciodată. Dumitru B. este tatăl a cinci copii. El se află în arest preventiv de 30 de zile și va fi trimis în judecată.

Citește și: 33 de ucigași, 47 de violatori și peste 100 de tâlhari au ieșit mai devreme din pușcării

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top