Connect with us
Un bărbat neidentificat, dar posibil cetățean român a fost găsit fără suflare pe strada John Bright din orașul englez, Birmingham.

Știri

Un bărbat neidentificat, posibil cetățean român găsit mort în Birmingham

Un bărbat neidentificat, dar posibil cetățean român a fost găsit fără suflare pe o strada din Birmingham. Trupul în mare parte degerat al omului a fost văzut de un trecător în noaptea dinspre 30 noiembrie către 1 decembrie.

Un bărbat neidentificat, dar aparent cetățean român a decedat pe străzile din Birmingham

În urma apelului la serviciul de urgență, autoritățile s-au deplasat la fața locului, dar numai pentru a constata decesul. ITV News confirmă informațiile emise de autorități conform cărora bărbatul s-ar numi Chiriac Ionuț și ar avea cetățenie română.

Grație sistemului de camere de luat de vederi montate pe străzile Marii Britanii (așa-numitul CCTV), Poliția a putut obține secvențe cu bărbatul în cauză, cu câteva momente înainte ca acesta să-și piardă viața. Cadrele îl surprind pe individ pe strada John Bright din Birmingham. Zona este una rău famată în orașul din West Midlands, ea fiind cunoscută pentru traficul și consumul de droguri pe care îl întreține.

Potrivit analizelor efectuate până acum, decesul bărbatului s-a petrecut cu aproape o oră înainte de apelul făcut de trecător. Cauza cea mai probabilă a morții pare să fie frigul puternic de afară. În noaptea de 30 noiembrie către 1 decembrie, temperaturile au coborât până la un -6 grade Celsius. A fost de departe cea mai friguroasă seară de până acum, în Birmingham.

Citește și:Roman mort la granita Ungariei cu Romania din pricina cozii de la Nadlac, blocat de birocratie

Câți români trăiesc în Birmingham?

Ultimele statistici arată că în Birmingham locuiesc undeva la 13.000 de cetățeni români. Aceste date se referă strict la cei care rezidă acolo în mod legal. Bărbatul decedat săptămâna trecută este foarte posibil să nu fi avut acte care să-i justifice în Marea Britanie.

Autoritățile engleze au făcut un apel prin Ambasada României să popularizeze informația, în speranța că cineva îl va putea identifica cu siguranță pe bărbat.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top