Connect with us

Știri

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului în stația Nicolae Teclu – VIDEO

Un bărbat, vârstă deocamdată necunoscută, s-a aruncat în urma cu câteva minute în fața metroului. Poliția, dar și echipajele de salvare intervin chiar în acest moment.

ACTUALIZARE, 20:47 –  O persoană a murit luni seara, după ce a fost lovită de metrou în staţia Nicolae Teclu, informează reprezentanţi ai ISU Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISUBIF, la faţa locului au intervenit Detaşamentul Special de Salvatori şi Detaşamentul Chimiştilor.

Persoana respectivă a fost prinsă sub metrou.

Lucrătorii ISU au confirmat decesul.

Din primele date ar fi fost vorba despre suicid, persoana decedată fiind un bărbat de 30 de ani.

Circulaţia metroului este oprită în prezent pe tronsonul respectiv.

VIDEO. Un bărbat s-a sinucis în București.

Știre în curs de actualizare.

Tot astazi a avut loc un incident la metroul bucurestean

Pompierii au reușit să stingă incendiul de luni seară de la stația de metrou Constantin Brâncoveanu, sursa fiind identificată într-o nișă a tunelului cu o suprafață de 4 metri pătrați, unde au ars mai multe materiale textile, ambalaje, hârtie, relatează Mediafax. Circulația metroului a fost reluată.
Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au reușit să identifice sursa fumului de la stația de metrou Constantin Brâncoveanu, aceasta fiind în interiorul unei nișe de aproximativ 4 metri pătrați. Potrivit ISU, în interior au ars hârtie, materiale textile, diferite ambalaje. Incendiul a fost stins și circulația metroului a fost reluată.

Precizările vin după ce pompierii au intervenit luni seară în stația de metrou Eroii Revoluției, în urma unei degajări de fum, aceștia încercând, la momentul transmiterii știrii să identifice sursa fumului, informează ISU București-Ilfov. Circulația nu este restricționată, însă a fost oprit accesul din exterior. Însă, după verificări, sursa a fost localizată la stația de metrou Constantin Brâncoveanu.

„În urma verificărilor, s-a constatat că fumul provine din apropierea stației Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasă de sub tensiune și circulația metroului sistată. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exactă”, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.
____________

UPDATE 20.15: Circulaţia metroului a fost reluată; incendiul a fost stins

Circulaţia metroului a fost reluată, anunță Agerpres.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 mp, în care au ars hârtie, textile şi diverse ambalaje.

Incendiul a fost stins.

UPDATE 19.55 Circulaţia metroului a fost sistată

Degajarea de fum sesizată provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran, au anunţat oficiali de la ISU Bucureşti – Ilfov, citați de Agerpres.

Linia de metrou a fost scoasă de sub tensiune şi circulaţia a fost sistată.
____________

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov intervin luni seară la stația de metrou Eroii Revoluției, după ce a avut loc o degajare de fum. La momentul transmiterii știrii, pompierii încearcă să identifice sursa fumului.

Potrivit ISU București-Ilfov, nu a fost restricționată circulația metroului și nici nu s-a impus evacuarea călătorilor din stație însă, ca măsură preventivă, a fost oprit accesul din exterior.

Trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și unul de descarcerare intervin pentru a identifica și remedia problema.

„În urma verificărilor, s-a constatat că fumul provine din apropierea stației Brancoveanu, din subteran. Linia a fost scoasă de sub tensiune și circulația metroului sistată. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exactă”, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Alături de echipajele ISU, intervin și pompierii METROREX.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top