Connect with us
Un bărbat s-a urcat pe un panou publicitar la Piața Unirii și protestează VIDEO. Mai multe echipaje de poliție la fața locului

Știri

Un bărbat s-a urcat pe un panou publicitar la Piața Unirii și protestează VIDEO. Mai multe echipaje de poliție la fața locului

Un bărbat se află pe un panou publicitar la Piața Unirii din București și protestează, echipajele de intervenție fiind prezente la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al ISU București Ilfov, Daniel Vasile, a confirmat pentru Huff.ro, că este vorba despre un bărbat care s-a urcat pe panoul publicitar undeva la orele prânzului, marți, refuzând să coboare. Acesta ar avea asupra lui o portavoce.

Totodată, Daniel Vasile ne-a transmis că persoana este în evidența negociatorilor, deci a mai avut astfel de incidente în trecut. La fața locului s-a deplasat și o autoscară, iar acțiunile sunt coordonate de o echipă de negociatori.

Bărbatul nu amenință și spune că are de recuperat o sumă foarte mare de bani.

Două ambulanțe și mai multe mașini de poliție s-au deplasat la fața locului.

Pe surse a apărut informația conform căruia bărbatul ar fi din Brașov, ar avea în jur de 60 de ani și ar fi la al treilea protest de acest gen, în ultimii ani, fiind nemulțumit că i-au dispărut banii din cont. Această informație nu a fost confirmată, încă.

Citește și: Accident în Măneciu: Trei copii, implicați. Doi, în stare gravă la spital

FOTO

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top