Connect with us
Un bebeluș a murit de rujeolă. Frații lui sunt la spital, cu același diagnostic

Știri

Un bebeluș a murit de rujeolă. Frații lui sunt la spital, cu același diagnostic

Un bebeluș a murit de rujeolă la Iași. Tragedia s-a petrecut sâmbătă. Micuțul avea opt luni. Din păcate, și cei doi frați ai săi au fost internați cu același diagnostic. Ei nu au fost vaccinați împotriva rujeolei.

Un bebeluș a murit de rujeolă, iar frații lui sunt la spital, cu același diagnoestic

Cei doi frați nu au fost vaccinați împotriva rujeolei. Nici bebelușul de numai opt luni nu fusese vaccinat împotriva rujeolei. Provenea dintr-o familie numeroasă din județul Neamț.

Din păcate, bebelușul care a murit nu a fost singurul afectat de rujeolă. În prezent, frații lui sunt la spital. Au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Au primit același diagnostic. Nici ei nu au fost vaccinați împotriva rujeolei. La acel spital există un pavilion pentru copiii cu acest diagnostic. A fost amenajat special.

Statisticile sunt îngrijorătoare. În acest an au crescut de zece ori numărul cazurilor de rujeolă, comparativ cu cele din anul precedent.

Potrivit medicilor, principala cauză este rperezentată de refuzul părinților de a-și vaccina copiii împotriva rujeolei.

CITEȘTE ȘI: Colegiul Medicilor din România, îngrijorat de situaţia care a dus la apariţia epidemiei de rujeolă

Olivia Steer, declarație controversată despre copiii care au murit de rujeolă: „Fie e vorba de o infecție intraspitalicească, fie de malpraxis”

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția tranșată împotriva vaccinării copiilor, a făcut o declarație controversată despre cei 21 de copiii care au murit din cauza rujeolei.

În cadrul unei emisiuni TV, acesta a vorbit despre vaccinurile la copii, în contextul în care Parlamentul are în lucru un proiect de lege prin care se dorește ca părinții care refuză să îi vaccineze pe micuți, să fie acuzați de rele tratamente.

Olivia Steer a declarat că este împotriva vaccinării, deoarece tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz.

„Din principiu. Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top