Connect with us

Știri

Un copil de 3 ani a supraviețuit miraculos, după ce a stat 3 zile într-o pădure din Siberia plină de urși

Un băiat în vârstă de trei ani a supraviețuit miraculos, după ce a stat trei zile într-o pădure din Siberia locuită de lupi și ursi.

Tserin Dopchut a dispărut în timp ce se afla în grija bunicii, iar autoritățile s-au mobilizat și au plecat în căutarea copilului.

Cu doar un baton de ciocolată în buzunar, el a dormit trei zile pe un pat improvizat sub un copac.

După trei zile de căutări, copilul a fost găsit în viață, iar autoritățile l-au numit „Mowgli”, după personajul din „Cartea Junglei”, care a fost crescut de animalele din pădure.

Presa locală din Rusia notează că băiețelul, din satul Fhut din Republica Tuva, este posibil să se fi luat după un cățel și așa s-a pierdut.

Timp de 72 de ore, copilul a fost în pericol, pentru că pădurea este plină de animale sălbatice, în plus temperaturile sunte xtrem de scăzute. Totodată, în zonă este și un râu și exista pericolul ca micuțul să cadă în apă.

Povestea copilului care a supraviețuit miraculos

Din fericire, copilul a fost găsit de unchiul său, care l-a căutat zi și noapte. În plus, autoritățile au pus la dispoziție și un elicopter care să ajute la căutarea băiețelului.

„Desigur, situația era una periculoasă. Râul este rapid și rece. În cazul în care copilul ar fi căzut în apă, copilul nu avea nicio șansă de supraviețuire. Sunt lupi și urși în pădure. Urșii sunt înfometați pe timpul iernii și pot ataca tot ce mișcă. În plus, este foarte frig pe timpul nopții. Dacă luam în calcul că băiețelul a dispărut în timpul zilei, el a fost îmbrăcat doar cu o cămașă și pantofi și exista riscul hipotermiei.”, au declarat salvatorii pentru presa locală.

Sholban Kara-OOL, care a ajutat la coordonarea salvare, a declarat: „Copilul a recunoscut vocea unchiului său, care îl striga. Odată ce unchiul său l-a îmbrățișat, băiețelul a întrebat dacă mașina lui de jucărie a fost găsită. El a spus că a avut niște ciocolată pe care a mâncat-o în timpul primei zile”.

Medicii au spus băiatul este în afara oricărui pericol și nu a fost rănit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top