Categorii Știri

Un copil de 7 ani i-a trimis o scrisoare în Rai tatălui său. Ce răspuns emoționant a primit de la Poștă

Un băiețel în vârstă de șapte ani a impresionat o lume întreagă. Puștiul care și-a pierdut tăticul a decis să îi trimită o scrisoare în Rai, însă nimeni nu se aștepta ca acesta să primească și un răspuns.

Jase Hyndman din Marea Britanie a decis să îi trimită tatălui său o felicitare. Pe plic nu era trecută nicio adresă, ci doar câteva cuvinte ale băiețelului: „Domnule poștaș, poți să-i duci asta lui tati în Rai, de ziua lui?”.

7 yo Jase Hyndman sent a birthday card to his dad „in heaven” received a touching letter from @RoyalMail to say it had been delivered safely despite the „difficult” journey. – Bravo! Read here with tissue in hand https://t.co/XGVcbX2tgx#makeadifference pic.twitter.com/NqpivDI5oH — PostEurop (@PostEurop) November 30, 2018

Impresionat de gestul băiețelului, Sean Miligan (managerul companiei) i-a răspuns personal lui Jase:

„În timpul expedierii scrisorii tale, am devenit conștienți de câteva pericole. Așa că am vrut să profit de această ocazie și să-ți spun cum am reușit să ducem cu succes în Rai scrisoarea pentru tatăl tău.

A fost o provocare dificilă, pentru că am fost nevoiți să evităm stele și alte obiecte galactice în drumul spre Rai. Însă poți să fii liniștit că această scrisoare foarte importantă a fost expediată cu succes.

Mama copilului, copleșită de răspunsul primit

Prioritatea Royal Mail (n.r. – Poșta Regală Britanică) este să expediem în siguranță corespondența voastră, care este foarte importantă. Personal, voi face tot ce-mi stă în putere să mă asigur că scrisorile voastre vor ajunge cu succes în Rai”, a scris acesta.

Micuțul a fost de-a dreptul copleșit de răspunsul primit, dar și emoționat de gestul pe care cei de la Poștă l-au făcut pentru el. Mama copilului a dezvăluit că răspunsul managerului companiei a lăsat-o fără glas și i-a redat încrederea în umanitate.

„Puteai să nu depui niciun efort, să ignori această scrisoare, însă acest gest făcut pentru un copilaș pe care nu l-ai întâlnit niciodată este foarte frumos. Royal Mail, mi-ați redat încrederea în umanitate”, a spus femeia emoționată.

Până la urmă, nu ne costă nimic să facem o bucurie unui copil , nu e așa? Este o lecție importantă, din care toată lumea are de învățat.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-19T18:57:25+02:00 18:57

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More