Connect with us

Știri

Un cunoscut cantaret se va opera! Vezi aici despre cine este vorba!

Marcel Pavel este unul dintre cei mai de seama artisti din Romania, faimos pentru vocea lui puternica. Din pacate, acesta trece prin momente cumplite!

Dupa o perioada destul de aglomerata, in care a avut multe concerte, Marcel Pavel este nevoit sa ia o pauza de la cantat si sa urmeze un tratament din cauza unor probleme serioase cu vocea.

”Am trecut printr-o perioadă mai ciudăţică, am avut evenimente multe, concerte şi am avut şi probleme de sănătate: oboseala coardelor vocale. Ca remediu: repaus vocal, medicamentaţie recomandată de medic, specifică, ulterior repausului vocal, exerciţii de emisie a sunetului corecte. Adică este o întreagă terapie vocală. Şi este greu, mai ales dacă ai şi piese care solicită foarte mult aparatul vocal. La mine, nu au efect leacurile băbeşti, nu funcţionează, am folosit aerosol. Dacă nu urmezi acest tratament, rişti să devii disfonic, adică să fii tot timpul răguşit, mai este şi un reflux gastric, iar acidul acela te termină!”, a explicat Marcel Pavel.

El a mentionat si ca mai are o problema destul de incomoda la cantat pe care trebuie sa o rezolve chirurgical: ”Eu am un punct de grăsime pe coarda vocală și s-ar putea să fie o intervenție. Nu știu. Dar nu vreau să fac o știre din asta. Am luat mereu pauză când a fost nevoie, la sfatul medicului. O să merg și la un doctor din străinătate să fac investigații. E un punct de grăsime pe coarda vocală, care mă împiedică la cântat și trebuie eliminat. Nu e vreun nodul sau polip, e o adiție adipoasă, cum se spune științific. Se elimină prin laser, se recomandă laserul…”, a finalizat celebrul cantaret.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top