Știri

Un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor: Astazi are loc slujba de pomenire

La un an de la moartea sa, Corneliu Vadim Tudor este pomenit sambata de prieteni si apropiati. Regretatul politician va fi omagiat de sjustinatorii din toata tara, pentru ca fetele sale au creat un eveniment pe Facebook.

Update 13:00: Asa cum familia a promis, parastasul a fost transmis live pe Facebook.

Citeste si: Una dintre fetele lui Corneliu Vadim Tudor, audiata la Politie

Citeste si: Fiicele lui Vadim s-au trezit intr-o situatie neasteptata

Fostul preşedinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a murit anul trecut pe data de 14 septembrie, la varsta de 65 de ani, in urma unui infarct.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucureşti, era scriitor, politician și publicist roman, care a detinut funcțiile de senator si europarlamentar.[1]

A fondat Partidul Romania Mare (PRM). Apogeul carierei sale politice l-a atins in anul 2000, cand s-a plasat pe locul 2 in primul tur al alegerilor prezidențiale. A fost invins in al doilea tur de Ion Iliescu.

A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu. Este cunoscut prin izbucnirile sale temperamentale cu caracter necivilizat, naționalist și xenofob, combinate cu retorica sa de politică dură și atacuri la persoană (atât în publicații, cât și în aparițiile sale pe scena publică).

Acest articol a fost actualizat la: 2016-09-10T13:50:15+03:00 13:50

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More