Știri

Un deţinut închis pentru furt calificat în Penitenciarul Tulcea a evadat de la punctul de lucru

Un deţinut în vârstă de 23 de ani care executa o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat în Penitenciarul Tulcea a evadat de la punctul de lucru, acesta fiind încarcerat în regim semideschis, informează news.ro.

Dispariţia deţinutului a fost constatată vineri, în jurul orei 14:50, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Tulcea.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a evadat din punctul de lucru Alum S.A, unde presta activităţi lucrative, precizează reprezentanţii penitenciarului.

”În vederea capturării deţinutului au fost dispuse de îndată măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Tulcea. S-a iniţiat cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Tulcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Tulcea si Poliţia de Frontieră Tulcea”, se arată în comunicatul Penitenciarului.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani, care se numeşte Marian Ciuraru şi este domiciliat în oraşul Sulina, executa o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat, în regim semideschis, potrivit comunicatului.

Conducerea penitenciarului a început o anchetă administrativă, ca să analizeze circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul are o înălţime de 1,65 metri, ochi căprui, păr şaten şi constituţie atletică, se mai arată în comunicatul penitenciarului, în care se precizează că oricine are informaţii care ar putea duce la prinderea acestuia poate este rugat să sune la numărul unic de urgenţă 112.

, s-a constatat că deţinutul CIURARU MARIAN, în vârstă de 23 de ani, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cu domiciliul în Oraş Sulina, judeţul Tulcea, clasificat în regim semideschis, a părăsit punctul de lucru Alum S.A, unde presta activităţi lucrative.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More