Connect with us

Știri

Un deținut s-a spânzurat în baia celulei din Penitenciarul Arad

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Arad s-a spânzurat în baia celulei. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, stătea în celulă cu alți trei deținuți. El a fost găsit de un gardian al Penitenciarului Arad.

După ce a fost găsit, gardianul a solicitat ajutor, iar o echipă medicală a încercat să-l resusciteze pe deținut, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic. Tânărul a fost descoperit în timpul unei proceduri de mutare a deţinuţilor în alte celule.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, Eduard Magold, a declarat, că personalul medical de serviciu a intervenit imediat. Medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbat, care a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean. Aici, tânărul a murit la scurt timp, în urma unui stop cardio-respirator.

Tânărul era din judeţul Timiş, dar ispăşea la Arad o condamnare de şase ani şi trei luni pentru furt. Peste mai puţin de un an, el putea solicita eliberarea condiţionată.

Conducere peitenciarului a început o anchetă în acest caz. Au fost informaţi şi poliţiştii şi prcurorii, care fac cercetări la faţa locului.

Citește și: Momente de panică la Penitenciarul Poarta Albă! O angajată amenințată cu un cuțit și sechestrată de deținuți

Citește și: Un deţinut închis pentru furt calificat în Penitenciarul Tulcea a evadat de la punctul de lucru

Din păcate, acest caz nu este singular. În 20 septembrie, un alt deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit spânzurat în baia celulei, de către colegii de cameră. Victima, care era din Braşov, era condamnată tot pentru furturi şi mai avea de executat un an şi patru luni de închisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top