Connect with us
Un microbuz a luat foc la Mihailesti

Știri

Un microbuz a luat foc la Mihailesti. Pamant blestemat?

Un microbuz cu peste 10 pasageri a luat foc joi dimineata, la Mihailesti, in judetul Buzau. Din fericire, nu a fost nimeni ranit din cauza flacarilor care au mistuit masina. Incidentul s-a petrecut pe DN2, la iesirea din localitatea Mihailesti. Masina de transport in comun se deplasa pe ruta Galați-Bucuresti. Pentru aceasta situatie, ISU a intervenit cu doua autospeciale cu apa si cu o ambulanța SMURD.

„Mai multe autospeciale ale ISU se deplaseaza la fața locului. Microbuzul a luat foc in trafic la iesire din Mihailesti, dar nu sunt victime”, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Buzau, Vasile Prahoveanu, conform Agerpres. Un amanunt ciudat este legat de locul producerii incidentului, adica in apropierea zonei in care in urma cu doua saptamani a luat foc un camion care transporta butelii.

La 10 iunie, un TIR cu 800 de butelii lua foc la Mihailesti si genera o situatie foarte periculoasa pentru cei din zona, care au si fost evacuati.

Citeste si: Incendiu la metrou, la Timpuri Noi: UN TREN A LUAT FOC. Evacuare de urgenta

Un avion a luat foc pe pista VIDEO! Peste 300 de oameni evacuati de urgenta!

In cele din urma, pompierii sositi la fata locului au reusit sa lichideze incendiul, dar nu inainte ca mai multe butelii sa explodeze. Localnicii cred ca Mihailestiul este un loc incarcat cu energii negative si este blestemat. Cu ocazia incediului in care au explodat mai multe butelii, acestia si-au amintit de explozia din 2004, cand un camion care transporta 20 de tone de azotat de amoniu a explodat.

Anterior, acesta fusese implicat intr-un accident rutier. Atunci, din cauza deflagratiei, soseaua a fost distrusa de un crater imens, cu adancimea de 6,5 metri si cu diametrul de 21 metri. Suflul a aruncat bucati de metal pe o raza de 200 de metri. Ionel Ionut Neagoe, administratorul Ney Transport SRL, Mihai Guna, patronul Mihtrans SRL si Ion Gherghe, fost director al combinatului Doljchim din Craiova, implicati in transportul si livrarea azotatului de amoniu, au primit patru ani de inchisoare in urma eveniment in care 18 oameni si-au pierdut vietile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top