Connect with us
Un mort și trei răniți după un incendiu produs în județul Iași

Știri

Un mort și trei răniți după un incendiu produs în județul Iași

O persoană a murit, iar alte trei s-au intoxicat cu fumul provenit de la un incendiu izbucnit în cursul nopţii de joi spre vineri într-o localitate de la marginea Iaşiului.

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, incendiul a izbucnit în subsolul sediului unei firme de construcţii, la al cărui etaj se aflau şi camere de locuit, din localitatea Rediu.

„Au fost patru victime. Una dintre acestea, un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a fost găsit în subsolul imobilului, a suferit un stop cardio-respirator, intoxicaţie cu fum severă şi arsură gradul I la nivelul piramidei nazale.

A fost găsit în clădire de pompieri şi preluat de echipajul de pe autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă a SMURD. În ciuda manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul”, a declarat, vineri, coordonatorul SMURD Iaşi, prof. univ. dr. Diana Cimpoeşu.

Conform sursei citate, în clădire se mai aflau alte trei persoane, printre care o femeie de 59 ani, aflată la etaj, care a suferit o intoxicaţie cu fum în formă uşoară. Femeia a fost evacuată din clădire de pompieri, după care a fost preluată de ambulanţa B2 şi transportată la UPU Sf Spiridon.

Tot la etajul clădirii se afla şi un bărbat în vârstă de 62 de ani, acesta fiind în stare de ebrietate. Bărbatul a suferit o intoxicaţie uşoară cu fum, fiind evacuat de pompieri şi preluat de un echipaj de prim-ajutor al Detaşamentului I ISU Iaşi şi transportat la UPU Sf. Spiridon.

Cea de-a patra victimă, un bărbat de 55 de ani, a ieşit singur din clădire, sărind pe un geam. El a suferit intoxicaţie uşoară cu fum şi o plagă la piramida nazală, refuzând transportul la spital.

Citește și: Trei copii intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu izbucnit în locuinţă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top